10 Ocak 2024 Kocaeli hava durumu, yarın hava nasıl olacak?

10 Ocak 2024 Kocaeli hava durumu, yarın hava nasıl olacak?
Kocaeli il genelinde saatlik hava durumu açıklandı. Buna göre MGM tarafından Kocaelili vatandaşlar uyarıldı.

Kocaeli'de Salı günü başlayan kuvvetli rüzgar ve yağmur vatandaşlara oldukça zor anlar yaşattı. Binlerce vatandaşın gözü kulağı MGM'den gelecek uyarılarda.. Peki MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) Kocaeli için ne gibi uyarılarda bulundu. Kocaeli'de 10 Ocak 2024 Çarşamba günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? Kocaeli'de kar yağacak mı? İşte saatlik hava durumu verileri..

10 Ocak 2024 Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Kocaeli'nin bazı ilçelerine sarı kod uyarısı verildi. Buna göre hava sağanak yağışlı olacak. İl genelinde ise lokal olarak kuvvetli yağmur yağışı görülecek.

Sıcaklık en yüksek 6, en düşük ise 0 derece olacak. Kocaeli'de kuvvetli rüzgar etkili olacak. Bu sebeple MGM tarafından Kocaeli'ye sarı kod alarmı verildi. Kuvvetli fırtına ve rüzgar nedeniyle Gebze, Körfez, Darıca, Karamürsel, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde saatte 50-80 km hızla kuvvetli rüzgar etkisini gösterecek.

Kuvvetli rüzgar sebebiyle soba ve doğalgaz zehirlenmeleri, ağaç devrilmesi, çatı uçması, trafikte aksamalar gibi olumsuz hava koşullarına karşı uzmanlar uyarıyor. İşte saatlik hava durumu verileri..

3.jpg

4.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.