10 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, hava yarın nasıl olacak?

10 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, hava yarın nasıl olacak?
Çanakkale'de oturanlar dikkat! Meteoroloji yarın için uyarıyor. 10 Ocak 2024 Çarşamba günü saatlik hava durumu verileri haberimizde..

Çanakkale hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklandı. Buna göre 10 Ocak 2024 Çarşamba günü vatandaşların son derece dikkatli olmaları öneriliyor. Çünkü MGM il genelinin tamamına sarı kod uyarısında bulundu. Peki bu kodun sebebi nedir? Çanakkale'de kar yağışı mı geliyor? Sıcaklıklar kaç derece olacak? Saatlik hava durumu verilerinde ne gibi uyarılar var? İşte merak edilen soruların yanıtı ve güncel hava durumu verileri...

10 Ocak 2024 Çarşamba Çanakkale hava durumu

Çarşamba günü Çanakkale'de hava kar yağışlı olacak. Salı günü başlayan kar öğle saatlerine kadar devam edecek.

Sıcaklık Çanakkale'de en yüksek 3, en düşük -1 olacak. Saat 12:00'a kadar kar etkisini hafifletecek ve tamamen son bulacak. Öğleden sonra ise yerini kuvvetli rüzgar ve fırtına alacak. Saatte 65 km hıza ulaşması beklenen fırtına hayatı olumsuz etkileyecek.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yetkilileri Çanakkale'de kuvvetli rüzgar ve kar yağışı sebebiyle sarı kod uyarısında bulundu. Ezine, Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine kuvvetli rüzgar, diğer ilçelere hem kuvvetli rüzgar ve kar yağışı nedeniyle sarı kod verildi. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1-001.jpg

2-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.