10 Ocak 2024 Tekirdağ hava durumu, yarın hava nasıl olacak?

10 Ocak 2024 Tekirdağ hava durumu, yarın hava nasıl olacak?
Tekirdağlılar dikkat! Meteoroloji uyarıyor! 10 Ocak 2024 Çarşamba günü vatandaşlar için adeta alarm verildi. Peki hava Çarşamba günü nasıl olacak?

Tekirdağ'da yaşayan milyonlarca kişi Salı günü etkisini gösteren kar yağışının ardından 10 Ocak 2024 Çarşamba günü saatlik hava durumunu merak ediyor? Peki hava Tekirdağ'da nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? Hava kar yağışlı mı olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ne gibi uyarılarda bulundu. İşte yanıtı ve saatlik hava durumu verileri..

10 Ocak 2024 Tekirdağ hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından Tekirdağ'ın bütün ilçelerine sarı kod uyarısı verildi. 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Tekirdağ'da hava hafif kar yağışlı ve bulutlu olacak.

Sıcaklık en yüksek 2, en düşük -4 derece olacak. Özellikle sıcaklıkların düşmesi ile birlikte kar tutma olasılığı oldukça yüksek. İl genelinde kuvvetli rüzgar etkili olacak.

Rüzgar saatte 30-70 km hıza çıkacak. Bu sebeple sarı kod uyarısı verilerek soba ve doğalgaz zehirlenmeleri, ağaç devrilmesi, çatı uçması, trafikte aksamalar gibi olumsuz hava koşullarına karşı uzmanlar uyarıyor.

3-001.jpg

4-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.