2024 Disneyland Paris giriş ücretleri ne kadar? Disneyland Turu Fiyatları

2024 Disneyland Paris giriş ücretleri ne kadar? Disneyland Turu Fiyatları
Dünyanın en önemli tema parklarından biri olan Disneyland Paris'e gitmek isteyenler yeni senede ne kadar ödeyeceklerini öğrenmek istiyor. Peki, 2024 Disneyland Paris giriş ücretleri ne kadar? Disneyland Turu Fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan ve dünyanın birçok noktasından misafirine hem eğlence hem de konaklama hizmeti sunan Disneyland Paris, cezbedici ortamı ve hitap ettiği kesim itibarıyla bir hayli popüler. Etkinliklere katılabileceğiniz, otelde kalabileceğiniz ve eğlenceyi sınırsız yaşayabileceğiniz bu tema parka giriş ücretleri de Türkiye'de en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Dövizin sürekli yükselmesiyle yurt dışına çıkmak isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2024 Disneyland Paris giriş ücretleri ne kadar? Disneyland Turu Fiyatları haberimizde yer alıyor.

Pasaportunuzu ve vizenizi hazırlayın

Türk vatandaşı olarak Fransa'ya gidebilmenin yolu pasaport ve vizedir. Bordo, gri veya yeşil pasaportlardan biri ile birlikte ülkeye giriş yapmalısınız. Bordoda vizenizin bulunması gerekmektedir. Gri pasaport için başvurulan yerlerin yazısı yeterli olurken yeşilde ise vizeye gerek kalmadan sınırdan geçebilirsiniz.

Fransa uçak bileti fiyatları

Disneyland Paris'e gidebilmek için öncelikle Fransa'ya bilet almanız gerekiyor. En kısa yolculuk ise hava yolu ile gerçekleştiriliyor. Çeşitli hava yollarının bu ülke için yapacağı seferlerden birinden bilet alarak yolculuğunuzu başlatabilirsiniz. Şu an İstanbul'dan Fransa'ya uçak biletleri 8-9 bin lira arasında değişmektedir. Dönemlere göre farklılık gösterebilir.

Disneyland Paris'te verilen hizmetler

  • Tema park
  • Restoranlar
  • Oteller
  • Otopark
  • Şovlar
  • Disney Köyleri
  • Özel hizmetler

Disneyland Paris'e gitmeden önce yapılacaklar

Öncelikle haritayı edinin. Temapark ve tüm alana dair detayların yer aldığı kitapçığı internetten de görüntüleyebilir, dilediiniz noktayı seçerek adımlayabilirsiniz.

Kontenjanları kontrol edin. Alana gitmeden önce muhakkak internetten rezervasyonunuzu yaptırın. Aldıktan sonra da erişim kartlarınızı muhakkak temin edin. Aksi takdirde bazı yerlere hatta çoğuna giriş hakkı sağlayamayabilirsiniz.

Eğer özel bir durumunuz varsa bunu daha önceden Disneyland ekibine bildirin. Bu kapsamda bir kartı size vererek öncelik sağlayabilirler.

Mobil uygulamayı indirin. Disneyland Paris'in tüm imkanlarından faydalanmak ve çeşitli ipuçları yakalayabilmek adına bu çok önemli.

Disneyland Paris 2024 Fiyatları

YerFiyat
Disneyland OtelleriGecelik 500-2000$ (Özel günlerde değişebilir)
Disneyland Paris Park 1 gün tarihsiz124,96$
Disneyland Paris Park 1 gün tarihli66,64$
Disneyland Paris Park 2 gün80,76$
Disneyland Paris Park 3 gün76,21$
Disneyland Paris Park 4 gün67,11$

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.