Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın sözleri üzerinden Ali Koç'a yanıt verdi: 'Bu uyarı senin için'

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın sözleri üzerinden Ali Koç'a yanıt verdi: 'Bu uyarı senin için'
Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın sözlerine üzerinden Ali Koç'u hedef alarak 'Bu uyarı senin için' dedi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadyumu'nda gerçekleşmesi beklenen ancak Suudi yetkililerin Cumhuriyetin 100. yılında iki takımın 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk fotoğrafına, tişörte ve İstiklal Marşı'na olumsuz yanıt vermesi nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçının yankıları sürüyor.

İktidara yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Atatürk tişörtleriyle maça çıkma ısrarı üzerine maçın ertelendiğini iddia etti. Selvi yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak "Ali Koç bu uyarı senin için" dedi.

Geçtiğimiz günlerde de Süper Kupa krizini 28 Şubat'a bağlayan Selvi, ardından yaşanan gelişmeleri 'operasyon' olarak nitelendirmişti. Selvi bugünkü yazısında da Erdoğan'ın uyarısını alıntılayarak 'operasyon' iddiasını sürdürdü ve bu konu üzerinden Ali Koç'u hedef aldı.

Selvi'nin yazısında ilgili bölüm şöyle:

"Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Atatürk tişöretleriyle maça çıkma ısrarı üzerine maç ertelenmişti. Bunun üzerine Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlamışlardı. Erdoğan yerel seçim öncesinde provokasyon uyarısı yaptı. Hep diyorum ya seçim sürecine girildi, operasyonlar başladı. Erdoğan, 'Her karışı terle ve kanla sulanmış vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmaya kalkanlara meydanın boş olmadığını, milletimizin istiklaline ve istikbaline sıkı sıkıya sarıldığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad’dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak, size bir şey kazandırmaz' diye uyardı. Ali Koç bu uyarı senin için."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.