Sanayide çalışan çocuktan öğretmenlerine sitem "2 puan vermediğiniz diye.."

Sanayide çalışan çocuktan öğretmenlerine sitem "2 puan vermediğiniz diye.."
Sanayiye aracını tamire götüren bir kişi, küçük çocuğu videoya çekmesiyle sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Öğrencinin öğretmenlerine sitemi ise dikkat çekti.

Sosyal medyada birçok video saniyeler içerisinde viral olabiliyor. Sıradaki video sanayide çalışan bir çocuğa ait. Buna göre aracını tamire götüren bir kişi, yolcu koltuğunun ayak dayama kısmını silen küçük çocuğu kayda aldı. O esnada sürücü tarafından videoya çekildiğini anlayan çocuk, söylediği sözler ile gündem oldu.

İki puan vermediniz diye..

Küçük çocuk kameraya dönerek "İki puan vermediğiniz öğrenciye bir günde bir maaşınızı ödeyince anlayacaksınız, iyi dersler." dedi. Çocuğun bu sözleri okulunda yaşadığı ve puan alamadığı için ailesi tarafından sanayide çalışmak zorunda bırakıldığı iddia edildi. Sözler sosyal medyada hızla yayılırken yeni bir tartışmanın da fitili ateşlendi.

Çocuğa destek mesajları yağıyor

Sosyal medya üzerinden videoyu görenler küçük çocuğa destek mesajları atmayı ihmal etmedi. X platformu üzerinden "çocuk" etiketi açılarak paylaşımlar yapılmıyor. Bazı kullanıcılar ise "Öğretmenlere saygı kalmamış" diyerek düşüncesini dile getiriyor.

İşte çocuğun o sözleri...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.