Ekrem İmamoğlu’ndan Fatih Camii imamına ziyaret

Ekrem İmamoğlu’ndan Fatih Camii imamına ziyaret
Dün Fatih Camisi’nde gerçekleşen bıçaklı saldırıda yaralanan imam Galip Usta’ya İBB Başkanı İmamoğlu’ndan ziyaret.

Fatih Camisi’nde dün yaşanan saldırıda cami imamı Galip Usta ve bir kişi yaralanmıştı. Fatih Camii imamı Galip Usta’nın tedavisi saldırının ardından kaldırıldığı hastanede sürerken pek çok isim Usta’yı ziyaret etti. Gün içinde ilk olarak AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum, Galip Usta’yı ziyaret etmiş ve görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da imam ile telefonda bir görüşme yapmıştı. İlerleyen saatlerde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Usta’yı hastanede ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galip Usta’yı ziyaret ettiği anlara dair bir videoyu ve taziye mesajını kişisel X hesabından takipçileriyle paylaştı. Saldırıyı kınayan İmamoğlu, Usta’ya ve yaralı Erdem’e acil şifalar diledi.

İşte Ekrem İmamoğlu’nun o paylaşımı ve hastanedeki ziyaret anları: “Dün saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamımız Galip Usta’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik, sağlık durumu iyi. Bu vesileyle bir kez daha saldırıyı kınıyor, imamımıza ve cami cemaatinden Bilal Erdem’e acil şifalar diliyorum.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.