Sincanlı Erkal "Gemileri Yakarım"la üne kavuştu!

Sincanlı Erkal "Gemileri Yakarım"la üne kavuştu!
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinin ikinci tanıtımında Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısı milyonlara ulaştı.

Sincanlı Erkal olarak dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Erkal Sonel, "Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı" dedi.

Yılbaşından hemen önce ekrana gelen İnci Taneleri'nin ikinci tanıtım filmi kısa sürede birçok sosyal mecrada 26 milyonun üzerinde izlendi. Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ve Gemileri Yaktım şarkısı izleyici tarafından ilgiyle karşılandı. Gemileri Yakarım'ın tüm Türkiye'nin diline düştüğünü ifade eden Erkal Soner duygularını şu sözlerle ifade etti.

"Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda'dan, Belçika'dan, Danimarka'dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor."

"10 SAAT BOYUNCA CANLI CANLI ÇALDIK"

Çekimlerin 10 saat sürdüğüne de değinen Soner, "Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık" dedi.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" yakında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Sincanlı Erkal "Gemileri Yakarım"la üne kavuştu!

Sincanlı Erkal "Gemileri Yakarım"la üne kavuştu!

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.