Yusuf Güney: Uzaylılar dünyayı işgal etsin

Yusuf Güney: Uzaylılar dünyayı işgal etsin
“Aşk-ı Virane” ve “Heder Oldum Aşkına” gibi hit şarkılarıyla 2000’li yıllardan beri gönüllerde taht kuran Yusuf Güney; sunucu, gazeteci ve medya insanı Tuğçe Marik’in “Quiz” programına konuk oldu.

Tuğçe Marik- Programda fanustan çıkan soruları cevaplayan Yusuf Güney, en son 7-8 yıl önce aşktan sızım sızım sızlandığını itiraf ederek: “Aşk eskidendi. Doğallık, saflık eskidendi. Sözde aşk adamıyız ama aşkı unuttuk.” diye konuştu.

İkizler burcu olan Yusuf Güney, Tuğçe Marik’e aşkta nasıl bir insan olduğunu şu cümlelerle anlattı: “Çok sevdiğim ve etkilendiğim zaman fena oluyorum. Bir saniyeyi bile boşa harcamam. Sevdiğim insanla sürekli iletişim ve temasta olurum. Sürekli bir yerlere gidelim, keşfedelim, doğayla iç içe olalım kamp yapalım isterim. İyi bir sevgiliyim. Para kazanılır ama aşkı bulmak zor. Aşkı bulmak paradan daha büyük.”
Ayrıca astral seyahat ve uzaylılar ile ilgili yaptığı konuşmalarla gündem olan Güney, uzaylıların dünyayı işgal etmesini istediğini söyledi. “Uzaylılar dünyayı işgal etsin diye yedi yirmi dört dua ediyorum” diyen Yusuf Güney, “Üzerimde ‘Uzaylıca’ yazan bir tişörtüm var. Onu giyip kollarımı açıp, gelin alın beni yanınıza diyeceğim. Onların tarafını seçerim. Yeter yani yorulduk. Bu dünyaya bir müdahale şart.” diye konuştu.

Instagram’da ise programa “Yusuf Güney yine formunda” gibi yorumlar yapıldı.

bar2.webp

bar3.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Tuğçe Marik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.