Pelin ve Seyran bir arada Feritsiz böyle eğlendi!

Pelin ve Seyran bir arada Feritsiz böyle eğlendi!
Yalı Çapkını dizisinin güzel oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Buçe Buse Kahraman, eğlendikleri anları böyle paylaştı.

Dün akşam Afra Saraçoğlu'nun bir şampuan reklamının lansmanı yapıldı. Gecenin sonunda başlayan partide Yalı Çapkını'nın Seyranı ve Pelin'i eğlenirken görüntülendi.

Başrolünü Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi geniş kitlelere hitap etmeye ve her bölümüyle ses getirmeye devam ediyor. Dizide Ferit karakterinin eşi ve çocuğunun annesinin arasında sıkışmasını anlatılıyor.

6p9swawe10ar4ahe1umhrq-1700389694.jpg

Pelin (Buçe Buse Kahraman) ve Seyran (Afra Saraçoğlu) Yalı Çapkını'nda iki ezeli rakip olmasına rağmen gerçek hayatta oldukça iyi anlaştıkları biliniyor.

Dün akşam Kuruçeşme'de gerçekleşen ve gecenin ev sahipliğini yapan Afra Saraçoğlu'nun yalnız bırakmayan ekip arkadaşları arasında Buçe Buse Kahraman gibi pek ismin yanında, Kızılcık Şerbeti dizisinden de Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Rahimcan Kapkaç gibi isimlerde eşlik etti.

afra-buse.webp

Dansları olay oldu

Dizide iki rakip olan Seyran ve Pelo'nun, Feritsiz eğlendikleri anlar damga vurdu. Afra ve Buçe'nin dansları oldukça konuşuldu. Dün geceki etkinliğe oyuncu arkadaşı Mert Ramazan Demir'in katılmaması dikkat çekti.

İşte Pelo ve Seyran'ın dansları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.