Seçil Erzan davasının ikinci duruşması başladı

Seçil Erzan davasının ikinci duruşması başladı
Futbol camiasını dolandırdığı gerekçesiyle günlerdir konuşulan Seçil Erzan, bugün ikinci duruşması gerçekleşiyor. Duruşmaya çok sayıda ünlü isim katıldı.

Ünlü futbolcuları milyonlarla dolandırdığı haberleriyle günlerdir konuşulan eski banka müdürü Seçil Erzan, bugün ikinci duruşması gerçekleşiyor. Şuan da devam eden duruşma kapsamında dolandırıldığı iddia edilen birçok futbolcular adliyede yerini aldı.

Duruşma salonu doldu taştı

Tüm Türkiye'nin günlerdir konuştuğu isim Seçil Erzan'ın ikinci duruşması gerçekleşirken, aralarında Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya gibi isimler müşteki sıfatıyla bulunacak. Eski futbolcu Semih Kaya ve Fatih Terim'in kızı Buse Terim, eşi Volkan Bahçekapılı İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüntülendi.

fon-vurgunu-davasi-secil-erzan-2-nci-kez-hakim-karsisinda.jpg

Son derece gergindi

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, duruşma için geldiği adliyede gerginliği dikkat çekti. Muhabirlerin sorusunu yanıtsız bıraktı. Seçil Erzan fonu ikinci duruşmasında, duruşmanın görüleceği salon hıncahınç doluydu. Öyle ki salona girebilmek için uzun kuyruklar oluştu.

secil-erzan-ikinci-kez-hakim-karsisinda.webp

İşte Seçil Erzan davasından görüntüler...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.