Erkan Baş'tan Hatay mesajı: Halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız, kimsenin kuşkusu olmasın

Erkan Baş'tan Hatay mesajı: Halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız, kimsenin kuşkusu olmasın
TİP Genel Başkanı Erkan Baş "Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Parti Meclisi tarafından yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi tepkiyle karşılandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na mevcut Başkan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesiyle ilgili tepkiler üzerine geri çekilmesinin mümkün olmadığını belirten açıklamada yaptı.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hatay başta olmak üzere ülkenin dört bir yanında halkı alternatifsiz bırakmayacaklarının mesajını verdi.

Erkan Baş şu ifadeleri kullandı:

“Parti üyelerimizden gelen talepleri, yurttaşlarımızdan yükselen sesi duyuyoruz. Dost siyasi güçler, sendikalar, kadın, gençlik, ekoloji örgütleri ve yerel platformlarla yaptığımız çalışmalar artık olgunlaştı.

Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız, kimsenin kuşkusu olmasın. Gelecek hafta itibariyle kamuoyuyla paylaşmaya başlayacağız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.