Erdal Beşikçioğlu, adaylığı ve Mansur Yavaş hakkında ilk kez konuştu

Erdal Beşikçioğlu, adaylığı ve Mansur Yavaş hakkında ilk kez konuştu
Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'dan belediye başkan adayı olmasının ardından Mansur Yavaş ile ilgili söylentiler hakkında ilk kez konuştu.

Başarılı oyuncu ve şimdilerde belediye başkanlığı adaylığı ile konuşulan Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilmişti.

CHP tarafından il ve ilçelerde yerel seçim ile ilgili adaylar geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. O isimler arasında oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı.

kv6nv-1704955151-3514.webp

Kulislerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili gündeme gelen ve Beşikçioğlu'nun aday olmasına karşı çıktığı iddiaları konuşulmaya devam ediyor. O iddialardan sonra Erdal Beşikçioğlu hem adaylığı hakkında hem de Mansur Yavaş ile ilgili konuştu.

chp-de-erdal-besikcioglu-nun-adayligi-mansur-yavas-i-kizdirdi-001.jpg


"Mansur Bey'le görüştük"

Başarılı oyuncu ve şimdilerde belediye başkanı adayı olan Erdal Beşikçioğlu yaptığı açıklamasında Mansur Yavaş ile görüştüğünü söyledi. Beşikçioğlu; Mansur Başkan'ın Ankara için yaptıkları asla unutulmaz. Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde. Mansur Başkanın benle asla bir sıkıntısı olamaz." dedi.

kapak-100501.jpg

"İkimizde Angaralıyız"

Erdal Beşikçioğlu sözlerinin devamında; "İkimiz de Angaralıyız. İki Angaralı bu şehre çok şeyler yaparız. Senaryoyu biz yazacağız." diyerek hiçbir sorunun olmadığına ve iddiaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.