Gökhan Zan’dan dikkat çeken “Hatay” paylaşımı! Adaylık sinyali mi?

Gökhan Zan’dan dikkat çeken “Hatay” paylaşımı! Adaylık sinyali mi?
Hatay’da mevcut başkan Lütfü Savaş’ın CHP tarafından yeniden aday gösterilmesinin yankıları sürerken, Gökhan Zan’dan ilginç bir paylaşım geldi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Hatay Milletvekili adayı olan ancak Meclis’e giremeyen Gökhan Zan, kente belediye başkan adayı mı oluyor? 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok etkilenen illerden olan Hatay’da yıkımın sorumlularından biri olarak gösterilen mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş geçtiğimiz gün CHP tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmişti. Savaş’ın adaylığının ardından başlayan tartışmalar sürerken, Hatay Belediye Başkanlığı için pek çok isim gündeme getirilmişti. Sosyal medyada Barış Atay ile birlikte ismi en çok telaffuz edilen kişilerden olan eski futbolcu Gökhan Zan’dan konuya dair dikkat çeken bir mesaj geldi.

Kişisel X hesabından bir paylaşım yapan Gökhan Zan, Hataylılara seslendi. “Asla yalnız yürümeyeceksiniz” diyen Zan’ın mesajının sonuna kum saati emojisi koyması ise gözlerden kaçmadı.

Zan’ın paylaşımı siyaset kulislerinde adaylık sinyali olarak değerlendirildi. İşte Gökhan Zan’ın gündem yaratan o paylaşımı: “Sevgili Hataylılar, yalnız değilsiniz! Asla yalnız yürümeyeceksiniz.”

Bilindiği gibi 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde İYİ Parti’ye katılan ve seçimlerde Hatay’dan milletvekili adayı olarak gösterilen Gökhan Zan geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.