Hafize Gaye Erkan’ın halası konuştu: 'Magazin haberleriyle yıpratılmaya çalışılıyor'

Hafize Gaye Erkan’ın halası konuştu: 'Magazin haberleriyle yıpratılmaya çalışılıyor'
Hafize Gaye Erkan’ın İzmit’te emlak danışmanlığı ve uzmanlığı yapan halası Şebnem Gemici, kuzeninin basında çıkan magazin haberleriyle yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki kira fiyatlarından yakınarak ev bulamadıklarını ve annesinin yanına taşındığını açıkladı ve Erkan'ın bu sözleri kısa sürede tartışma konusu olmuştu. Erkan, "Bir insanın 10 evi olmamalı, 10 insanın bir evi olmalı. Ev ve gıda çok önemli. Sağlık konusunu devletimiz çok oldu çözeli. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz." demişti.

Bu kez de Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın İzmit’te emlak danışmanlığı ve uzmanlığı yapan halası Şebnem Gemici, Bizim Yaka gazetesine konuştu.

Hafize Gaye Erkan’ın geleneklerine bağlı olduğunu söyleyen hala Şebnem Gemici, “Kuzenim Hafize Gaye Erkan örf, afet ve geleneklerine bağlı bir insandır, Hafize adını özellikle kullanıyor” dedi. Gemici, Erkan'ın İstanbul’da doğup büyüdüğünü ve İstanbul’da annesinin yanında kaldığını söyledi.

"Yazılanları umursamıyor"

İzmit’te emlak danışmanlığı ve uzmanlığı yapan Şebnem Gemici, Erkan'ın gazetelerin "magazin haberleriyle" ilgilenmediğini, yazılanları umursamadığını söyledi. Gemici, “Gaye Hanım, Türkiye’ye ekonominin kötü gidişini düzeltmek için geldi. İşine odaklandı, gazetelerin magazin haberlerine ayıracak vakti yok” şeklinde konuştu.

“Doktorlara teşekkür etti”

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın bir süre önce ciddi bir rahatsızlık geçiren babaannesi Memnune Hanım ile yakından ilgilenen Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi ile doktorlara teşekkür ettiği öğrenildi.

Memnune Erkan’ı 26 Ocak’ta Sağlık Bakanlığı İstanbul Rehabilitasyon Araştırma Hastanesine kaldırılacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.