Taş, Kağıt, Makas dizisinin konusu ne, uyarlama mı, kimler oynuyor, hangi kanalda, ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor?

Taş, Kağıt, Makas dizisinin konusu ne, uyarlama mı, kimler oynuyor, hangi kanalda, ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor?
Ozan Güven’in yıllar sonra ekranlara döndüğü proje olarak öne çıkan Taş, Kağıt, Makas dizisinin detayları merak konusu oluyor.

İddialı kadrosu ve güçlü senaryosu ile dikkat çeken Taş, Kağıt, Makas dizisinin ilk okuma provası bugün gerçekleştirildi. Diziseverler, Taş, Kağıt, Makas adlı yapım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor. Yapımın ilk bölümünün hangi tarihte yayınlanacağı ve dizinin hangi kanalda ekrana geleceği merak edilirken, Taş, Kağıt, Makas dizisinin oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Öte yandan dizinin nerede çekildiği ve uyarlama olup olmadığı da merak konusu oluyor. İşte Taş, Kağıt, Makas dizisi hakkında tüm merak edilen soruların cevapları…

Taş, Kağıt, Makas dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

Son dönemin en çok dikkat çeken yapımları arasında yer alan Taş, Kağıt, Makas dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Henüz yayın tarihi ve günü netleşmeyen dizinin okuma provaları ve ilk çekimleri tüm oyuncuların katılımı ile başladı.

147233.jpg

Taş, Kağıt, Makas dizisi oyuncu kadrosu, kimler oynuyor?

Zengin kadrosu ile adından söz ettiren Taş, Kağıt, Makas dizisinin başrollerinde; Ozan Güven, Ekin Koç, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Serra Arıtürk oynuyor. Öte yandan yapımda; Selim Galip, Aytaç Uşun, Bülent Seyran gibi isimler de rol alıyor. Kadrosunun dikkat çeken ismi ise 3 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen Ozan Güven oluyor. Öte yandan dizide Umut karakterine hayat veren Ekin Koç, yapımda ilk kez bir hipertimezi hastasına (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) hayat vermeye hazırlanıyor.

Taş, Kağıt, Makas dizisinin konusu ne?

Taş, Kağıt, Makas dizisi, gecekondu mahallesinde yaşanan Umut’un hikayesini konu alıyor. Umut’un babasının suçsuzluğunu ispatlamak için giriştiği mücadeleyi ele alan yapım, adalet savaşı ve güç dengelerini konu ediniyor.

Taş, Kağıt, Makas dizisi uyarlama mı, senaryosu kime ait?

Senaryosu pek çok bilinen yapımda da yer alan Uğraş Güneş tarafından yazılan Taş, Kağıt, Makas dizisi Kore yapımı Remember: War of The Son dizisinden uyarlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.