Bülent Ersoy'dan şoke edecek itiraf! Zeki Müren kıskançlığından öldü

Bülent Ersoy'dan şoke edecek itiraf! Zeki Müren kıskançlığından öldü
Bülent Ersoy, Youtube kanalında yaptığı programda öyle bir iddia ortaya attı ki yer yerinden oynadı. Merhum sanatçı Zeki Müren hakkındaki sözleri gündem oldu.

Youtube'da her hafta yayınlanan ve Bülent Ersoy'un yönettiği, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın bir arada bulunup yorum yaptığı program Dünya Güzellerim Masada programında bu haftaki konu merhum sanatçı Zeki Müren'di.

bulent-ersoy.webp

Bülent Ersoy, programda Sanat Güneşi hakkındaki hiç bilinmeyenleri ilk kez açıklayarak gündem oldu. 1996 yılında vefat eden Zeki Müren hakkında adeta herkesi şoke eden sözler söyledi.

Zeki Müren kıskançlığından öldü

Diva Bülent Ersoy, programda Zeki Müren ile ilgili öyle bir iddia ortaya attı ki izleyenler neye uğradığını şaşırdı. Ersoy söze; Rahmetli Zeki Müren çok önemli bir sanatkardır. Ama doğru da bir tanedir. Bunu kimse bilmez ama Zeki Müren beni kıskanarak öldü" ifadelerini kullandı.

s-1010c218d5a508775be76c9a065171aca7c0bd8f.webp

"Allah'ın bu Japon'un canını al"

Bülent Ersoy, programda iddia ettiği sözlerinin devamında kendisine "Japon" olarak hitap ettiğini ve Zeki Müren'in "Beni dinleyip "Allah'ım bu Japon'un canını al" diye dua ederdi. Müren acımasız bir insandı." diyerek sözlerini tamamladı. Ersoy'un bu iddiaları sosyal medyada oldukça ses getirirken Sanat Güneşi'nin ardından söylediği sözler üzerine oldukça eleştiri topladı.

İşte Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki sözleri...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.