15 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

15 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da haftanın ilk günü olan 15 Ocak 2024 Pazartesi saatlik hava durumu MGM tarafından yayınlandı. Buna göre hava yarın nasıl olacak?

İstanbul'da yaşayan milyonlarca megakentli, haftanın ilk günü olan 15 Ocak 2024 Pazartesi gününün hava durumunu merak ediyor. Bu hafta çok soğuk olan ve gece eksi dereceleri gören İstanbul'da kar yağacak mı? Megakentte sıcaklık düşmeye devam edecek mi? İstanbul'da kar ya da yağmur yağacak mı? Pazartesi günü İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte merak edilenlerin yanıtı ve saatlik hava durumu verileri haberimizde..

15 Ocak 2024 Pazartesi İstanbul hava durumu

İstanbul'da soğuk hava sona erecek. Sıcaklıklar 7-8 derece yükselişe geçecek. Hava 15 Ocak 2024 Pazartesi günü parçalı bulutlu ve güneşli bir gün olacak.

Sıcaklık en yüksek 12, en düşük 9 derece olması bekleniyor. Akşam saatlerine doğru gökyüzü bulutlanacak ve %80 oranında yağmur yağma ihtimali bulunuyor.

Rüzgar saatte 25 ila 40 km hızla esecek. Bu sebeple soba zehirlenmesi, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluk içeren durumlara karşı dikkatli olunmalıdır.

1-001.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.