16 Ocak 2024 Balıkesir hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

16 Ocak 2024 Balıkesir hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Balıkesir il genelinde MGM tarafından saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre hava Salı günü nasıl olacak?

Balıkesir'de yaşayan vatandaşlar saatlik hava durumu verilerini sıkça takip ediyor. Son 1 haftada oldukça soğuk olan hava, bu hafta yerini 8-9 derecelik artışa bıraktı. İl genelinde sıcaklık yükselirken MGM tarafından da 16 Ocak 2024 Salı günü hava durumu verileri yayınlandı. Buna göre Balıkesir'de hava nasıl olacak? Balıkesir'de yağmur ya da kar yağışı ne zaman görülecek? İşte yanıtı..

16 Ocak 2024 Salı Balıkesir hava durumu

Balıkesir il genelinde 16 Ocak 2024 Salı günü hava sağanak yağışlı olacak. İl genelinde sıcaklık artış gösterecek.

Sıcaklık en yüksek gündüz 16, gece en düşük 5 derece olacak. İl genelinde gece saatlerinde yağmur yağışı başlayacak ve gün boyu devam edecek.

Rüzgar saatte 15 km hızla esecek. Nem oranı %80 olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamaya göre Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle turuncu kod uyarısı verildi.

Yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Saatlik hava durumu aşağıdadır.

3-001.jpg

4-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.