16 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

16 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Çanakkale il geneli için MGM tarafından saatlik hava durumu yayınlandı. Buna göre 16 Ocak 2024 Salı günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından Çanakkale için saatlik hava durumu verileri belli oldu. Milyonlarca kişinin yaşadığı Çanakkale'de, sabah okula ya da işe gidecek vatandaşlar güncel ve saatlik hava durumu verilerini merak ediyor. Buna göre 16 Ocak 2024 Salı günü hava nasıl olacak? Çanakkale'de yağmur ya da kar yağışı görülecek mi? İl genelinde kar yağışı devam edecek mi? Hava nasıl olacak? İşte yanıtı..

16 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu

Çanakkale'de 16 Ocak 2024 Salı günü hava parçalı bulutlu ve ara ara yağışlı olacak. Gece saatlerinde etkili olacak yağmur, gün içinde aralıklı olarak etkisini gösterecek.

Sıcaklık en yüksek 16, en düşük 9 derece olacak. Çanakkale'de rüzgar 10-15 km hızla esecek. Nem oranı ise %80 olacak. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre Salı günü Çanakkale'nin Çan, Bayramiç ve Yenice ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle sarı kod uyarısı verildi. MGM; "Yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." uyarısında bulundu.

5.jpg

6.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.