15 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

15 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
Çanakkale'de yaşayan vatandaşlar 15 Ocak 2024 Pazartesi günü hava durumunu merak ediyor. Buna göre hava Çanakkale'de nasıl olacak?

Çanakkale'de soğuk geçen bir haftanın ardından, yeni haftanın saatlik hava durum verileri merak ediliyor. Çanakkale'de geçtiğimiz hafta kar yağışı görülmesinin ardından yeniden kar yağacak mı soruları sorulmaya başlandı. Peki 15 Ocak 2024 Pazartesi günü Çanakkale'de kar ya da yağmur yağışı görülüyor mu? Hava nasıl olacak? İşte saatlik hava durumu bilgileri..

15 Ocak 2024 Çanakkale hava durumu

Çanakkale il genelinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sıcaklıklar artacak ve hava parçalı bulutlu olacak. Yaklaşık 4-5 derecelik bir sıcaklık artışı görülecek.

İl genelinde saat 21:00'dan itibaren yağmur etkili olacak. Sıcaklık en yüksek 14, en düşük ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

Pazartesi günü lodoslu olacak. Rüzgar saatte 65 km hıza çıkması bekleniyor. Bu sebeple deniz ve kara trafiğinde aksamalar, ağaç devrilmesi, soba zehirlenmesi ve çatı uçmalarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

5.jpg

6.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.