Özcan Deniz'den RTÜK'e sitem: Kızıl Goncalar kariyerimin en ahlaklı işi

Özcan Deniz'den RTÜK'e sitem: Kızıl Goncalar kariyerimin en ahlaklı işi
Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden itibaren ses getirmeye devam ediyor. Dizinin başrolünde yer alan Özcan Deniz, Kızıl Goncalar ile ilgili açıklama yaparak diziyi savundu.

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz haftalarda başlayan Kızıl Goncalar, bazı sahneler nedeniyle RTÜK tarafından idare para cezası ve yayın durdurma kararı verilmişti.

Dizide dini içerikler ve tarikatlar ile ilgili sahneler oldukça tepkilere neden olmuştu. Kızıl Goncalar dizisinin Levent Atahanlı karakterine hayat veren başrol oyuncusu Özcan Deniz, dizi hakkında yapılanlar ile ilgili ilk kez konuştu.

kizil-goncalar-hckj-cover-jpg.webp

"Kızıl Goncalar kariyerimin en ahlaklı işi"

Sevilen ses sanatçısı ve oyuncu Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinin RTÜK tarafından idari ve yayın durdurma cezalarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Deniz; verilen cezalara tepki gösterdi.

Özcan Deniz yaptığı açıklamasında; "Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız." diyerek sitemini ifade etti.

Kızıl Goncalar dizisi, seküler ve Atatürkçü düşünce yapısına sahip insanların yaşamı ve tarikatin gölgesinde yaşayan insanların hayat hikayelerine yer veriyor.

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

RTÜK kararı nedeniyle yayınlanmayan ve yerine kamu spotu içeren programlar konulması sebebiyle Kızıl Goncalar, Fox TV ekranlarına 22 Ocak 2024 Pazartesi akşam saat 20:00'de izleyicisi ile yeniden buluşacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.