Gökhan Özen’den “estetik” iddialarına ilk yanıt!

Gökhan Özen’den “estetik” iddialarına ilk yanıt!
Ünlü şarkıcı Gökhan Özen’in dün kameralara yansıyan görüntüleri estetik olduğu şeklinde yorumlanmış ve sosyal medyada büyük ses getirmişti.

Gökhan Özen’den olay yaratan görüntülere açıklama geldi. Dün akşam katıldığı bir organizasyonda magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Gökhan Özen’in yüzündeki değişim dikkat çekmişti. Özen’in yanaklarında dolgu ve botoks olduğu iddia edilmiş, görüntüler sosyal medyada viral olmuştu.

Gökhan Özen büyük ses getiren görüntülere bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi. Estetik yaptırmadığını söyleyen Özen sadece gözlerinden bir operasyon geçirdiğini belirtti.

Videolu bir paylaşım yapan Özen, filtresiz halini görüntüleyerek takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, botoks yaptırmadığını kanıtlamak için yüzündeki çizgileri göstermeyi de ihmal etmedi.

2323-m9ar.webp

Özen videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Uyandım bir baktım ki insanlar beni aramış: “Gökhan yüzünle ilgili geçirdiğiniz ameliyatla ilgili” Dün ödül törenine gidiyorum, orada basındaki bir arkadaşımız, filtreyi basıyor ekrana. Açı yakalamış, kontrastı falan abartmış, videoyu editliyor. Yüzümde hiçbir şey yok, hiçbir işlem yapılmadı. Sadece gözlerime bir operasyon geçirdim. O da sağlık amaçlı, mecburen geçirdim. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız."

screenshot-11-ka5r.webp

İşte Gökhan Özen’in estetik iddialarına ilişkin yaptığı o açıklama:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.