Önder Eryiğit’ten adaylık açıklaması

Önder Eryiğit’ten adaylık açıklaması
İsmi CHP’den Büyükçekmece Belediye Başkan adaylığı için geçen Önder Eryiğit, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’e konuştu.

DAMGA ÖZEL - Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme süreci devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’dan yarışacak isimler birer birer açıklanırken en merak edilen ilçelerden biri de Büyükçekmece oluyor. İlçedeki başkanlık adaylığı yarışında adı geçen kişilerden olan Dr. Önder Eryiğit’ten iddialara açıklama geldi.

Gazeteci Mehmet Mert’le görüşen Önder Eryiğit CHP’den Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu. Mert, Eryiğit’in açıklamalarını kişisel X hesabından takipçileriyle paylaştı. Önder Eryiğit, adaylık iddialarının asılsız olduğunu dile getirdi.

gd-wolkxmaapgwx.jpeg

İşte Mehmet Mert’in Önder Eryiğit ile yaptığı görüşmeye dair paylaşımında yer alan ifadeler:

“Cumhuriyet Halk Partisi #Büyükçekmece belediye başkan aday adayları arasında bazı sosyal medya hesaplarında adı geçenlerden Dr. Önder Eryiğit’e ulaştım.

Kendisinin böyle bir talebi olmadığını, böyle bir bilgisi olmadığını, hiçbir şekilde hiç kimseyle bir irtibat kurmadığını, bu yazılan çizilenlerin kesinlikle asılsız olduğu bilgisini verdi.

Bizden de duyurması.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.