Avşar: Beylikdüzü devlet gibi yönetilecek!

Avşar: Beylikdüzü devlet gibi yönetilecek!
DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Cem Birtürk Avşar, Beylikdüzü için yola çıktığını söyledi.

DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Cem Birtürk Avşar, “Beylikdüzü’nü mini bir devlet organizasyonu yönetimi mantığıyla yöneteceğiz. Kendi kaynaklarını oluşturabilen, kendi ekonomik canlanmasıyla ihtisaslaşan bir yapı oluşturacağız” dedi.

DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Cem Birtürk Avşar, Beylikdüzü için yola çıktığını söyledi. DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Yayla'ya aday adaylık müracaatını veren Avşar, Beylikdüzü için her zaman sorumluluk alacağını söyledi. İlçe Başkanı Yayla da Avşar'ı tebrik ederek, “Kendisi çok değerli bir isim. Beylikdüzü için aldığı sorumluluk ve çıktığı yol da çok kıymetli. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Daima arkasında olacak ve destekleyeceğiz. Biz bu yola çeşitli zorluklarla çıktık ama bu zorluklar bizi hiç yormadı. İşte hep birlikte, hep bir arada ve buradayız” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-01-02-saat-15-52-21-f8f73217.jpg

Kendisine destek vereceğiz

Beylikdüzü Ardahan Dernek Başkanı Enver Yıldırım da Avşar'ı tebrik ederek, “Kendisi çalışkan bir insan. Bilgi ve birikimini Beylikdüzü halkıyla paylaşacağına yürekten inanıyorum. Bir Ardahanlı olarak değil Beylikdüzülü olarak yanındayız. Kendisine destek vereceğiz, tüm imkanlarımızla onun yanında olacağız. Kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü'nde 30 senem geçti

Beylikdüzü'nde 30 senesinin geçtiğini anlatan Avşar, “DEVA Partisi Beylikdüzü İlçesinde bir dönem İlçe Başkan Yardımcılığı ve STK’lardan sorumlu birim başkanı, bir dönem İstanbul İl Yerel Yönetimimler Başkanı yardımcılığı ve 2023 yılı ortalarından itibaren ise İl Başkanımız Sayın Ali Hakan Ağaoğlu’nun kabulleriyle İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve STİ ‘lirden sorumlu İl Başkanı olarak görevimi sürdürmekteyim. Hayatımın 30 yılını geçirdiğim. Beylikdüzü’nü en başından beri yaşadım, bu süreler boyunca bir kentin kendiliğinden nasıl oluşabildiğini, nasıl bu kadar sahipsizken bile yaşayanların çabasıyla şekillendiğini görmüş olmamın tecrübesini edindim. Beylikdüzü diğer ilçelerden daha yeni bir yerleşim bölgesi olmasından kaynaklı olarak halen tercih edilen bir İlçemiz Ancak geçen süreler boyunca Kenti yönetenler maalesef gelecek 10-20 seneleri hedeflemeden günü kurtarmaya yönelik vizyoner bir yönetim anlayışından uzak hareket etmişlerdir. Halihazırdaki durum ve geçmişte yapılanlar maalesef salt günü kurtarmaya yönelik 3- 5 süslü gösterilerden ibaret algı çalışmalarından ibarettir Sokaklarda Vatandaşlarımıza soruyoruz, Beylikdüzü’nde yapılmış ve aklınızda kalmış vay be! Ne güzel yapmışlar dediğiniz bir şey var mı diye. Cevaplar maalesef, hep maalesef oluyor. Biz buna son vereceğiz” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-01-02-saat-15-52-21-837279d8.jpg

Beylikdüzü'ne değer katacağız
Beylikdüzü'ne değer katacaklarını anlatan Avşar, “DEVA Partisi olarak yerel yönetimleri yani belediyeciliği, sadece çöp toplayan, yollara yama yapan bir kurum olarak adlandırılmasına karşı geliyoruz. Beylikdüzü’nde, merkeziyetçi bir yapıdan ayrı demokratik değerleri önceleyen ve uygulayan, Yaşayan Halkın ekonomiksel eşitsizliklerini bertaraf eden, yeni istihdamlar yaratan, kenti büyütürken zenginlikleri Halkın paylaşımına sunan kurumlara dönüştüreceğiz. Halkın kentinde mutlu ve gelecek kaygısı olmadan yaşamasını arzu ediyoruz. Beylikdüzü’nü mini bir devlet organizasyonu yönetimi mantığıyla yöneteceğiz. Kendi kaynaklarını oluşturabilen, kendi ekonomik canlanmasıyla ihtisaslaşan bir yapı oluşturacağız. Sosyal bir devletin yapısını hantallıktan uzak yerel yönetimimizle yeniden şekillendireceğiz. Kentli olmaktan kaynaklı nüfus kalabalıklarını insan kaynağı olarak avantaja çevireceğiz Kentlerde yaşayan özellikle yaşlılarımızı apartman dairelerinden çıkartıp sosyal hayata dahil edeceğiz” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-01-02-saat-15-52-21-8fc49f4b.jpg

Deva belediyeciliğini getireceğiz
“Sağlık hizmetlerine ulaşımını ayaklarına getireceğiz” diyen Avşar, “Ve yine yaşlılarımızın Sosyal hayata katılımlarını artırmak ve yeni arkadaşlıklar kurmaları için kentli tarım alanları ve yapıları oluşturacağız. Bakıma muhtaç Yaşlılarımız için, Dünyada örneği olmayan sağlık merkezleri yapacağız. Gençlerimizin daha iyi bir eğitim alabilmeleri, öğrendiklerini pratik hayatla buluşturmaları için, bölgemizdeki işletmelerle iş birlikleri yaparak -yenilikçi fikirlerinin geliştirmelerini sağlayacağız. Gençlerimizin yeni fırsatlarla buluşabilmesi, yeni nesil mesleklere tanışabilmeleri için Uygulamalı Bilge Gençlik Laboratuvarları açacağız. Sivil Toplum Kuruluşlarını Beylikdüzü’nün aktif gönüllü yöneticileri olarak göreceğiz ve öneri/tecrübelerinden fayda sağlamak için projelerine destek olacağız. Dünyada örneği olmayan bir uygulama yöntemiyle Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızı ucuz ve taze gıdaya erişmesini sağlayacağız Deva belediyeciliğinde, Belediyelerimiz özellikle üniversitelerde okuyan öğrencilerimize zamanlı çalışma imkanları sağlayarak, mesleklerinin henüz başlarındayken gerçek uygulamalarla deneyimler kazanmalarını sağlayacağız ve bu yöntemlerle Türkiye’nin kalifiye eleman sorunlarına da katkılar sağlamış olacağız. Özetle, Deva belediyeciliğiyle,başarısızlıkla yönetimde bulunan hükümete rağmen yönetimlerine talip olduğumuz tüm kentlerde yeni nesil yönetim yaklaşımlarıyla yerinde yerel kalkınmalar sağlayarak Türkiye’yi beceriksizlerden kurtaracağız. Fikri hür bir nesil için herkesi Demokrasi ve Atılım Partisi’ne davet ediyor, Beni dinleme nezaketinde bulduğunuzdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Soru sormak isteyen komşularımız var ise cevaplamak isterim” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-01-02-saat-15-52-21-54b5f754.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.