İBB, Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan gelen mesajlarla ilgili vatandaşları uyardı!

İBB, Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan gelen mesajlarla ilgili vatandaşları uyardı!
Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların cep telefon numaralarına gelen mesajlar üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklamada bulundu.

Sosyal medya üzerinden yüzlerce vatandaş cep telefon numaralarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından mesaj geldiğini iddia ederek paylaşımda bulundu.

Vatandaşlara gelen mesajda; e-devlet üzerinden giriş yapıldığına dair uyarı gelince haliyle birçok kişi tedirgin oldu. Konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklamada bulundu.

mezarlik.png

Hiçbir işlem yapmayın!

Dolandırıcıların yeni oyunu olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın adı kullanılarak vatandaşlara attıkları mesaj için uyarıda bulundu.

İBB'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamada; "Bazı vatandaşlarımızın telefonlarına Mezarlıklar Daire Başkanlığımızdan gelmiş gibi görülen bu mesajın ulaştığı tespit edilmiştir. Söz konusu mesajla ilgili vatandaşlarımızın hiçbir işlem yapmamasını önemle rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.