Bahçelievler’de Sünnet Şöleni yapıldı

Bahçelievler’de Sünnet Şöleni yapıldı
Bahçelievler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl 8 Ekim'de gerçekleşti. Sünnet kıyafetlerini giyinip aileleriyle şölene gelen çocuklara özel oyun programları düzenlendi.

Bahçelievler Belediyesi tarafından özel hastanelerde sünnet ettirilen 500'e yakın çocuk için Milli Egemenlik Parkı'nda Sünnet Şöleni düzenlendi. Şölende çocuklara Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da eşlik etti.

Bahçelievler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl 8 Ekim'de gerçekleşti. Özel hastanelerde sünnet ettirilen 500'e yakın çocuğun tüm masrafları Bahçelievler Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet kıyafetlerini giyinip aileleriyle şölene gelen çocuklara özel oyun programları düzenlendi. Şölende aile ve çocukların yanında yer alan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kendilerine sünnet için yardımcı olan hastanelere ise plaket takdim etti. Ardından aileler için Koliva Grubu sahne aldı, şölende Karadeniz fırtınası estirdi.

"6 AYRI HASTANEDE YAPTIRDIK"

Başkan Bahadır, "İlk önce çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. 500 küçük arkadaşımızı sünnet ettirdik. Bizim dinimizde erkeklerin sünnet olmasında fayda görülür. Çocuklarımızın hepsi iyileşti ve bu süreçlerini takip ettik. Tabii biz bu sünnetleri bölerek ilçemizdeki 6 ayrı hastanede yaptırdık. Çocuklarımızın sünnetine yardımcı olan hastanelerimize ve görevlilerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.