Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Beş yarışmacı arasında Ceyda da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı beş yarışmacısıyla haftaya merhaba diyor. Kendisine verilen sürede birincilik yarışına girecek beş isim arasında bulunan Ceyda'nın tek hedefi 75 bin lirayı evine götürmek ve yeteneklerini milyonlara kanıtlamak. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 91'inci hafta yarışmacılarından biri olan Ceyda Genç, 19 Haziran 2021 tarihinde Kaan Genç ile evlendi. Gezmeyi çok seviyor. Konserlere gidiyor. El işlerine de meraklı ve bunun üzerine alışveriş sitelerinde mağazası var. Müşterilerine geniş bir yelpazede satış yapıyor. 30 yaşında. Instagram hesabı @ceyydagnc'tir.

image-8049729.jpg

image-7760953.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.