Bahçeşehir Hayal Kahvesi'nde eğlence gerçek

Bahçeşehir Hayal Kahvesi'nde eğlence gerçek
Birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Hayal Kahvesi Bahçeşehir, düzenlediği konser ve çeşitli etkinliklerle herkesin uğrak yeri haline geliyor. “İnsanların güvenli bir ortamda huzur için eğlenmesi için çalışıyoruz” diyen işletme sahibi Gökhan Tanrıverdi, gerçek bir eğlence için herkesi Hayal Kahvesi Bahçeşehir'e davet etti.

Çok sayıda ünlü ismi ağırlayan ve ev sahipliği yaptığı konserlerle herkesin beğenisini kazanmayı başaran Hayal Kahvesi Bahçeşehir, İstanbul'da eğlencenin sayılı adreslerinden biri haline geldi. İnsanların keyifli bir şekilde huzur içinde eğlenmesi için çalıştıklarını anlatan işletme sahibi Gökhan Tanrıverdi, “Bugüne kadar çok sayıda konsere, organizasyona ev sahipliği yaptık. Devam eden süreçte de Türkiye'nin en ünlü isimleri burada konserlerini sürdürecek. İnsanların da çok güzel bir ilgisi var. Biz de bu ilgiye en iyi hizmet anlayışımızla karşılık vermeye çalışıyoruz” dedi.


Burada yok yok

Şimdiye kadar Sibel Tepe, Esra Sezer, Gökhan Yeniada, Murat Aziret, Gökhan Yağmur, Serdar Doğan, Maran Marangöz, Sevgi, Yasmin Çetin ve Sibel Alaş gibi ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan Hayal Kahvesi Bahçeşehir; hem pop müzik geceleriyle hem de arabesk müzik geceleriyle her türden müzikseverin takdirini toplamayı başardı. Kaliteli bir anlayışla her müziksevere hitap etmek için çalıştıklarını vurgulayan Gökhan Tanrıverdi, “Hayal Kahvesi Bahçeşehir'de herkes için, belirli günlerde belirli etkinliklere yer veriyoruz. Bazı günler 90'lar pop gecesi yapıyoruz bazı günlerse arabesk müzik. Bazı günlerde de dans müzikleriyle eğlencenin devam etmesini sağlıyoruz” diye konuştu.

hayal kahvesi
Yarın 90'lar partisi var

Eğlenceli etkinliklere sahne olan Hayal Kahvesi Bahçeşehir de yarın ise Dj Hakan Küfündür ile 90'lar ve 2000'ler partisi gerçekleştirilecek. Herkesin şimdiden rezervasyonlarını yaptırdığını kaydeden Gökhan Tanrıverdi, “Buradaki kesintisiz eğlenceye Bahçeşehir olduğu gibi İstanbul halkımızı da bekliyoruz” dedi.

hayal bahçesi

ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.