Bakırköy Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti

Bakırköy Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti
31 Mart Yerel seçimlerinde İstanbul genelinde en çok oyu alan ikinci başkan olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, başkanlık makamında yapılan törenle görevi Bülent Kerimoğlu’ndan devraldı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bakırköy Belediye Başkanlığı’nı, 67,72 oy oranıyla kazanan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, 27 meclis üyesiyle birlikte mazbatalarını aldıktan sonra başkanlık makamında yapılan törenle görevi devraldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törende Başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na başarı dileklerinde bulunarak, 2023 yılı denetim ve faaliyet raporunu teslim eden Kerimoğlu, Bakırköy’ün anahtarını da teslim etti.

10 yıl boyunca birlikte çalıştığı personeline, meclis üyelerine ve partililerine teşekkür ederek, çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kerimoğlu, “Başım dik, vicdanım müsterih bir şekilde buradan ayrılıyorum” dedi.
Kendisini bu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kademelerine şükranlarını sunan Kerimoğlu, Bakırköy’ü meslektaşı bir kadın adaya bırakmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Bakırköy’deki hizmetlerin de artarak sürdüreceğine inancının tam olduğunu belirten Kerimoğlu, Ovalıoğlu’na,”Bu bir bayrak yarışı. Başkanımızın arkasında Bakırköy halkının, meclisinin ve parti örgütünün gücü var” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’da, Başkan Kerimoğlu’na, bu güne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Kerimoğlu binadan ayrıldı.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Belediye hizmet binasında bulunan konferans salonunda kendisini bekleyen Bakırköylülerin huzuruna çıkan Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, göz yaşlarını tutamadı. Cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilkeleriyle hayatında bir çok şey başarmış biri olarak, şimdi de rekor denilecek bir oy oranıyla yeni bir sayfaya başlamaktan gurur duyduğunu belirten Ovalıoğlu, “Cumhuriyet tarihinde ilk defa hep beraber bir kadın aday seçtik” diyerek Bakırköylülere teşekkür etti.

Kampanya dönemi boyunca huzur, güvenli ve marka kent Bakırköy sözü verdiklerini hatırlatan Ovalıoğlu, “Hep birlikte Bakırköy’ü İstanbul’un vizyon yüzü haline getireceğiz. Kollarımızı sıvayarak, heyecanımızla yola çıkıyoruz. Ben bir adım attım, lütfen sizde yanımda olun” diyerek, göz yaşlarını tutamadı.

23u46236748.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.