Barınak hayvanları için sahne alacaklar

Barınak hayvanları için sahne alacaklar
KüçükÇiftlik Bark Festivali 1 Ekim'de kapılarını açıyor. Festivalin bilet satışından elde edilecek tüm gelir, hayvan bakımevlerine bağışlanacak.

Festivalde hayvanlar yararına söyleşi, eğitim ve atölye çalışmaları da yer alacak. Evcil hayvanların girişine açık olan festivalde Güneş, Jakuzi ve Deniz Sipahi barınak hayvanları yararına sahne alacak.

Festivallerin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park, bir kez daha kapılarını can dostlarımız yararına düzenlenen KüçükÇiftlik Bark için açıyor. İlki 2021 yılında gerçekleştirilen ve hayvan bakımevlerine düzenli olarak destek sağlanması amacıyla 1 Ekim'de daha da büyüyerek hayata geçirilen KüçükÇiftlik Bark'ta hayvan dostları, gün boyu açık havada sosyalleşecek, uzmanlarla söyleşiler, eğitimler, atölyeler ve müzikle dolu bir gün geçirecekler.

EĞLENCE, SÖYLEŞİ VE ATÖLYELER BİR ARADA

Festival kapsamında hayvan sağlığı, beslenmesi, hayvanları koruma yasası ve yaşama hakkı gibi birçok farklı konu üzerine alanında uzman isimlerle düzenlenecek söyleşiler hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik yaratıcı atölye çalışmaları gün boyunca sürecek. Projenin partnerlerinden olan köpek eğitmeni Berker Arslan ve BAC Team eğitmenleri gün boyu danışmanlık verecek, grup dersleriyle köpek davranışı ve itaat üzerine çalışmalar yapacaklar. Barınaklarla sağlanan iş birliği sayesinde, katılımcılar yuva arayan miniklerle tanışabilecek, terapi ve servis köpekleri hakkında da bilgi alabilecekler.

SANATÇILAR ŞARKILARINI HAYVAN DOSTLARI İÇİN SÖYLEYECEK

Barınak hayvanları yararına düzenlenecek festivalde Güneş, Jakuzi grubu ve Deniz Sipahi sahne alacak.

URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Bark'ın biletleri satışa sunuldu.

Barınak hayvanları için sahne alacaklar

Barınak hayvanları için sahne alacaklar

Barınak hayvanları için sahne alacaklar

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.