‘10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’ başlıyor

‘10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’ başlıyor
Beylikdüzü'nde "10. Barış ve Sevgi Buluşmaları" festivali başlıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı kortej yürüyüşü ve Buray konseri ile başlayacak olan festival, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, "Çardak Altı Sohbetleri'ne, "Sahaf Söyleşileri'ne, konserlere ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Barış ve Sevgi Buluşmaları" başlıyor. 30 Ağustos'ta gerçekleşecek kortej yürüyüşü ve Buray konseriyle açılışı yapılacak festival, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında katılımcıları Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda bir araya getirecek. Festival, sanattan müziğe, eğitimden edebiyata kadar pek çok alandaki isimleri Beylikdüzü'nde ağırlayacak. Festival boyunca DJ Hakan Küfündür, konserlerden önce sahne alacakken, Onur Akın, Ali Altay, Edip Akbayram, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Melek Mosso da şarkılarını seslendirecek. Öte yandan sporseverler için de özel olarak kurulacak aktivite alanlarının yanı sıra streetball ve ayak tenisi ödüllü turnuvaları düzenlenecek.

SOHBETLERİN TEMASI "CUMHURİYETİN 100. YILI'

Bu yılki teması "Cumhuriyetin 100. Yılı" olan Çardak Altı Sohbetleri, Pelin Batu moderatörlüğünde 18.30-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Atilla Dorsay, CHP eski Milletvekili Yıldırım Kaya, Tamer Levent, Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Ece Kumkale, Prof. Dr. Ayşe Yüksel, İpek Özbey, Prof. Dr. Hasan Akbulut ve Cem Eroğlu'nun konuk olacağı sohbetlerde, sanat, eğitim ve medya konuları ele alınacak.

SAHAF FESTİVALİ BAŞLADI

Festival kapsamında bu yıl 7'ncisi düzenlenen Beylikdüzü Sahaf Festivali ise Türkiye'nin farklı noktalarından gelen 22 sahaf, yüz bine yakın kitap ve dergiyi kitapseverlerle buluşturmak üzere kapılarını açtı. Koleksiyoncuların, koleksiyonlarına yeni kitaplar eklediği "Gece Mezatı" her gün saat 21.45'te başlayacak. Sahaf Festivali'nde ayrıca Ümit Nar'ın moderatörlüğünde saat 17.00-18.15 saatleri arasında "Sahaf Söyleşileri" gerçekleşecek.

‘10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’ başlıyor

‘10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’ başlıyor

‘10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’ başlıyor

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.