Başakşehir'de ortalık savaş alanına döndü: Çatışma dakikalarca sürdü

Başakşehir'de ortalık savaş alanına döndü: Çatışma dakikalarca sürdü
Başakşehir'de iki grup arasında dakikalarca süren silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis sevkedilirken şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

DHA- Güvercintepe Mahallesi'nde önceki gün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, mahalleye motosikletle gelen 2 kişi, husumet bulunan grupla kavga etti. Kavgada silah da kullanıldı. Cadde savaş alanına dönerken çatışla dakikalarca sürdü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adrese gelen ekipler, çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Bu sırada kavgada silahla yaralanan 1 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis çevrede inceleme yaparken, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Şüpheli kaçmaya devam etti

Öte yandan kavga sırasında yaşanan çatışma ve mahallede peş peşe yükselen silah sesleri cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga eden grup art arda ateş ederken, gruptan kaçan bir kişi, kaldırımda yürüyen bir vatandaşın yanında dönerek peşindekilere ateş açtı. Kaldırımdaki kişi yara almadan kurtulurken, şüpheli kaçmaya devam etti. Boş arazide bulunanlar ise uzun süre karşı tarafa ateş etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.