Başakşehir'de park tartışmasında "kafana sıkarım" tehdidi

Başakşehir'de park tartışmasında "kafana sıkarım" tehdidi
Başakşehir'de koltuk temizleme hizmeti vermek üzere bir siteye gelen Hasan Biler, güvenliğin saat sebebiyle almadığı aracıyla beklediği kasap dükkanının sahibi ve yanındaki kişinin saldırısına maruz kaldığını öne sürdü.

Koltuk temizleme işi ile uğraşan Hasan Biler, randevusunun erken olması sebebiyle 07.45 sıralarında müşterisinin oturduğu siteye gitti. Ancak güvenlik görevlileri 08.00'den itibaren araç alımının açılacağını söyleyerek Biler'i içeri almadı. Bunun üzerine bir kasap önüne park ettiği aracıyla beklemeye başlayan genç adam, dükkan sahibinin hışmına uğradığı, ilk etapta tek olan şahsa bir tanıdığı daha eklendiği ve bunun üzerine fiziksel saldırı başladığı iddia edildi.

9823473289274389.webp

Tehdit ettiği öne sürülen esnaf, olay hakkında konuştu. Tıklayınız...

Arabanın önce kaputuna sonra tavanına çıktı

Hasan Biler, olay hakkında gazetemize yaptığı açıklamada "Zaten duracağım 10-15 dakikaydı. Bunu da N.Ç'ye söyledim ancak beni dinlemedi. Bağırmaya başladı Olaya dahil olan M.U da önce elindeki çantaları dükkana bıraktı sonra sırasıyla aracımın kaputuna ve tavanına çıkarak ezdi. Ardından da beni darp etmeye başladı. Darp sırasında kendisine engel olmak isterken gömleğinin düğmesi koptu. Sopamı araçtan aldıktan sonra üzerime gelmeyi bıraktılar. N.Ç. isimli şahıs, aracıma binmeme fırsat vermedi ve küfürler savurdu." dedi.

"Kafana sıkarım" diye tehdit etti

Biler, diğer esnafların da gelmesiyle birlikte tehditler başladığını söyleyerek; "M.U., Üzerime yürüyüp seni öldüreceğim, kafana sıkacağım diye beni tehdit etti. Polisi aramak istediğimde de iş çantamı caddenin ortasına fırlattı. İş yeri kaşemi kırdı. Aracımda navigasyon olarak kullandığım telefonumu alarak dükkanların karşısında bulunan yüksek duvarlı bir bahçe kısmına attı. Cihazların değeri 15 bin lira civarında. Bu olaydan dolayı işlerim aksadı." ifadelerini kullandı.

Şikayetçi oldu

Yaşanan olay sonrasında Hasan Biler, Kayaşehir Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.