Başakşehir’deki “Kafana sıkarım” tehdidinde bulunduğu iddia edilen esnaf konuştu: Saldırıp tehdit etti

Başakşehir’deki “Kafana sıkarım” tehdidinde bulunduğu iddia edilen esnaf konuştu: Saldırıp tehdit etti
Başakşehir’de park sebebiyle çıkan tartışma sonrasında koltuk temizleme ustasını “Kafana sıkarım” diye tehdit ettiği öne sürülen esnaf, açıklamada bulundu.

Başakşehir’de park sebebiyle çıkan tartışma sonrasında koltuk temizleme ustasını “Kafana sıkarım” diye tehdit ettiği öne sürülen esnaf, açıklamada bulundu. M.M.; “Arabadan sopasını aldı, bize saldırdı ve bizde kendimiz savunduk tehdit etti. Bir gün dükkanımızı açamadık. Yakınlarımız mağdur oldu. Bu şahıstan davacı olduk” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir’de bir dükkan önüne park edilen araç sonrası yaşanan tartışmada, bölge esnafının, otomobil sahibine küfürler ettiği ve tehditler savurduğu öne sürülmüştü. Hasan Dilber isimli kişi, gazetemize yaptığı açıklamada, olayda adı geçen M.M. tarafından darp edildiğini de sözlerine eklemişti. Konu hakkında konuşan M.M., iddiaları yalanladı. Davacı olduklarını söyledi.

"Şahsa özel mülktür, levhası vardır"

Yaşanan olayda söz konusu iddialarla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan M.M.; “Araç öncelikle şahsa özel mülke park etti. Yer kirasını ödediğimiz veya sahibi olduğumuz yerde yaşandı. Dükkanın önünden asfalta olan kısım özel mülktür. Zaten uyarı levhası da herkesin görebileceği şekilde asılıdır.” İfadelerini kullandı.

"Bizi tahrik etti"

Sabah saatlerinde park edilen yerden aracını kaldırması üzerine sahibini uyardıklarını da söyleyen M.M.; “Amcamız usulünce anlatmaya çalıştı. Mal boşaltılması için araç gelecekti. Kendisi iki üniversite bitirmiş, 75 yaşında ve çok kibar birisidir. Gözüm ve kulağımla şahit oldum. Hasan isimli şahıs babanın malı mı çekmiyorum arabamı dedi ve birçok tahrik edici söz kullandı. Amcanın üzerine yürüdü. Ben de olaya müdahil oldum. 5-10 dakika ikna edebilmek için uğraştık ancak tutumuna devam etti.” dedi.

"Davacı olduk"

Olayın devamında tahrik etmeyi sürdürdüğünü dile getiren M.M., “Amcamızın kalbinde pil ve stent var. Kanser tedavisi görmüş biri. Doğal olarak sinirlendi. Koruma amaçlı susturmaya çalıştım. Sonunda arbede yaşandı. Araban sopasını aldı ve bize saldırdı. Dükkanımızı açamadık. Yakınlarımız mağdur oldu. Kendisinden şikayetçi ve davacı olduk” diyerek sözlerini tamamladı.

screenshot-2023-09-23-12-32-47-35-6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7-kopya.webp

2389423847823743298.webp

img20230923135303.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.