BBP adayı AK Parti lehine adaylıktan çekildi!

BBP adayı AK Parti lehine adaylıktan çekildi!
İstanbul'da yerel seçimlerde belediye başkanı olmak için yarışa katılan aday, AK Parti'nin adayını desteklediğini açıklayarak yarıştan seçildi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde partilerin listeleri son şeklini alıyor. İl ve ilçelerde kurulan ittifaklar doğrultusunda adaylıklarda bazı değişiklikler yaşanıyor. Son olarak bir ilçede BBP adayı, AK Parti adayını desteklemek için yarıştan çekildiğini duyurdu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Hakkı Kaya, AK Parti adayı Recep Erol lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı paylaşımda, BBP ile AK Parti arasında İstanbul’da yapılan ittifak doğrultusunda bu kararın alındığı duyuruldu.

Aynı zamanda Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı olan Hakkı Kaya’nın adaylıktan çekildiğini açıkladığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Kıymetli Büyükçekmeceli Komşularımız ;

Genel Merkezimizin ve İstanbul İl Başkanlığımızın aldığı ittifak kararı doğrultusunda, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Murat KURUM’u , Büyükçekmece İlçemizde ise Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Sn. Recep EROL’u destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu vesile ile açıklamış olduğumuz Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan Adaylığımızdan çekildiğimizi ifade eder, ittifak ortağımız, Belediye Başkan Adayımıza başarılar dileriz…”

428584249-429616519640669-8165609818220875890-n.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.