BBP Büyükçekmece İlçe Başkanlığına Hakkı Kaya getirildi

BBP Büyükçekmece İlçe Başkanlığına Hakkı Kaya getirildi
Hakkı Kaya Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlığına atandı.

Hakkı Kaya Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlığına getirildiğini açıkladı.

Söz konusu paylaşımında "Büyük Birlik Partimize yakışır ve yaraşır bir ilçe binası ile hizmet etmeye çalışacağız." diyen Kaya, yakın zamanda gerçekleşecek kongre için de bilgilendirmede bulundu.

Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlığına 16/082023 tarihi itibari ile atanmış bulunmaktayım. Bizleri bu kutlu davada göreve layık gören Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ beye İl Başkanımız Dursun ÇAĞLAYAN beye şükranlarımı sunarım.

Bu vesileyle Büyükçekmece ilçemizde Büyük Birlik Partimizi en iyi yerlere taşımak ve vatandaşlarımızı daha kolay ve rahat bir ortamda ağırlamak sizlerle daha fazla iletişim kurmak adına Büyük Birlik Partimize yakışır ve yaraşır bir ilçe binası ile hizmet etmeye çalışacağız.

Büyük Birlik Partimize dünden bugüne hizmet etmiş genç, yaşlı küsmüş, darılmış, bir vesileyle partimize uzak kalan tüm dava arkadaşlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde 02/09/2023 tarihinde yapacağımız kongremize bekliyoruz.

Gelin hep birlikte kucaklaşalım Şehit liderimize olan manevi borcumuzu başkalarına küsmeden, darılmadan ve azaltmadan bu davaya sahip çıkalım diyor ve hepinize şimdiden teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum."

Öte yandan Kaya, kongrenin yeni ilçe binasında gerçekleşeceğini not düştü.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.