Beylikdüzü Belediyesi'nden ücretsiz sünnet hizmeti

Beylikdüzü Belediyesi'nden ücretsiz sünnet hizmeti
Beylikdüzü Belediyesi, sosyal incelemeler sonucu tespit edilen 1-15 yaş arası çocukları ücretsiz olarak sünnet ettiriyor. 250 çocuğun kayıt yaptırdığı toplu sünnet, özel hastanelerde steril ortamda devam ediyor. Çocukların sünnet kıyafetlerinin de belediye tarafından ücretsiz olarak verildiği toplu sünnet, 20 Ağustos Cumartesi günü yapılacak şölenle sona erecek.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, sosyal incelemeler sonucu tespit edilen 1-15 yaş arası çocukları modern cerrahi yöntemlerle, ücretsiz olarak sünnet ettiriyor. 250 çocuğun kayıt yaptırdığı hizmet kapsamında çocukların sünnet kıyafetleri de Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Dost Eller Mağazası tarafından ücretsiz olarak veriliyor. 20 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek olan sünnet işlemleri, Yakuplu Kent Ormanı’nda düzenlenecek şölenle sona erecek.


Sünnet Şöleni 20 Ağustos’ta

Belediye tarafından bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Sünnet Şöleni’nde çocuklar; çeşitli atölyeler, yarışmalar ve oyunlarla doyasıya eğlenecek. 13.00’de başlayacak etkinlikler kapsamında; çocuk atölyeleri, halat çekme, çuval yarışı, boyama atölyesi, kaşıkla yumurta taşıma ve spor oyunları yapılacak. Çocukların yanı sıra ailelerinin de gün boyu keyifli vakit geçireceği etkinlik, Cüneyt Şentürk konseri ile sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.