Beylikdüzü'nde Boğaziçi kalitesinde eğitim farkı!

Beylikdüzü'nde Boğaziçi kalitesinde eğitim farkı!
Beylikdüzü'nde bulunan Modern Eğitim Kurumları; çift yabancı dil eğitiminden, mühendislik eğitimlerine ve moda tasarımı eğitimlerine kadar Boğaziçi Üniversitesi kadrolarıyla işbirliği yapacak.

Beylikdüzü'nde bulunan Modern Eğitim Kurumları; çift yabancı dil eğitiminden, mühendislik eğitimlerine ve moda tasarımı eğitimlerine kadar Boğaziçi Üniversitesi kadrolarıyla işbirliği yapacak. İstanbul Üniversitesi ile de anaokulu ve ilkokulu öğrencileri için erken okuma yazma eğitimlerini yoğunlaştıracak olan Modern Eğitim Kurumları, yeni eğitim öğretim döneminde kalitesiyle veli ve öğrencilerin tek adresi olmaya aday.

Beylikdüzü Kavaklı'da hizmet veren Modern Eğitim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda veli ve öğrencilerin tek adresi olmak için canla başla çalışıyor. Kaliteli eğitimi ve başarılarıyla önplana çıkan okul; yeni eğitim öğretim döneminde Türkiye'nin en saygın üniversitelerinden olan Boğaziçi ve İstanbul Üniversiteleri ile işbirliği yapacak. Çift yabancı dil eğitimi, mühendislik eğitimi ve moda tasarımı eğitimi konusunda Boğaziçi Üniversitesi kadrolarıyla işbirliği yapacak olan okul, erken okuma yazma eğitimlerinde de İstanbul Üniversitesi'yle işbirliğine gitti. Psikolojik ve rehberlik alanındaki hizmetleriyle de adından sıkça söz ettiren Modern Eğitim Kurumları'nın kurucusu Murat Gülel konuya ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

982347823843278327834278.webp

Altın bir yıla hazır olun

Yeni eğitim öğretim yılının altın bir yıl olacağının altını çizen Murat Gülel, “Eğitim sektörüne adım attığımız an itibariyle Modern Eğitim Kurumları'nın saygın ve lider bir okul olmak vizyonunu hayata geçirerek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan bir eğitim merkezi olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Zira kurumumuz her geçen yıl idealist eğitimci kadrosu ve zenginleştirilmiş akademik programlarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Modern Eğitim Koleji'nin altın yılı olacaktır. Boğaziçi Üniversitesi ile kurumumuz birçok konuda iş birliği yapmıştır. Bu iş birliğinden biri de İngilizce müfredatlar ve uygulanabilirliği üzerine nitelikli çalışmalar yürütmektedir” diye konuştu.

234mh23k432.webp

Öğrencilerin dil becerisi gelişecek

Boğaziçi Üniversitesi'yle yapılacak dil eğitimi programları hakkında bilgiler veren Gülel, “Çift dilli eğitim programı müfredatı hazırlığında Boğaziçin Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yasemin Bayyurt ve ekibi aktif bir rol üstlenecektir. Boğaziçi Üniversitesi, kurumumuzla birlikte çocukların dil becerilerini geliştiren ve eğitim kalitesini artıran önemli bir projedir. Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Bayyurt ve ekibi eğitim ve öğretim yılı boyunca anaokulumuz ve ilkokulumuzda çift dilli eğitim programı müfredat hazırlığında aktif rol alacak, eğitim süreci incelemesiyle işleyiş takibinde bulunacak ve eğitim danışmanımız olarak her hafta incelemelerde bulunacaktır. Bayyurt ve ekibinin danışmanlık hizmeti sayesinde yeni eğitim öğretim dönemi sürecinde eğitim süreci başarıyla takip edilecek ve çocuklarımız daha güçlü bir dil becerisine sahip olarak geleceğe hazırlanacaktır” ifadelerini kullandı.

234826387436776832.webp

Mühendislik alanında önemli çalışmalar

Boğaziçi Üniversitesi'yle Fen ve Anadolu Liseleri'ndeki öğrencilerin faydalanabilmesi adına mühendilsik alanında da ortaklıklar yapılacağını anlatan Murat Gülel, “Modern Eğitim Koleji olarak Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölümü'nün kıymetli desteğiyle yürüttüğümüz mühendislik ve proje çalışmalarını da daha da geliştiriyoruz. Anadolu ve Fen Lisemizdeki öğrencilerimize yapay zeka eğitimi vermek üzere Boğaziçi Üniversitesi'yle güçlü bir işbirliği içindeyiz. Bu işbirliği sayesinde projelerimizde de Boğaziçi Üniversitesi uzmanlarının rehberliğinde ilerliyoruz. Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Bölümü'nü teknoloji alanındaki uzmanlığı ve deneyimi ile birlikte öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi'nin Fizik Laboratuvarı, Kimya Laboratuvarı ve Biyoloji Laboratuvarı ile atölyelerine giderek, akademik çalışmalar yapacaktır” dedi.

Başarılı bireyler yetiştireceğiz

Başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Gülel, “Boğaziçi Üniversitesi'nin geniş olanakları ve öğrencilere sunacağı eşsiz fırsatlarla öğrencilerimizin eğitim ve projelerindeki başarılarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca öğretmen akademesi kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Modern Eğitim Koleji öğretmenlerine öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşması için eğitim desteği verecektir. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Bölümü Öğretim Üyeleri; öğrencilerimize haftalık olarak okulumuzda düzenlecek seminerlerle bilgi ve deneyimlerini aktaracak, danışmanlık yapacaktır. Bu değerli etkileşim öğrencilerimizin akademik ve mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Boğaziçi Üniversitesi'yle işbirliği içinde geliştirdiğimiz bu programlarla öğrencilerimizi geleceğe yönelik donanımlı ve başarılı bireyler olarak geliştirmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Moda konusunda önemli atılımlar

Boğaziçi Üniversitesi ile moda alanında da işbirliği içine olduklarının altını çizen Gülel, “Boğaziçi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü ve Modern Moda Tasarım Kulübü işbirliğiyle öğrencilerimize Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcılarından eğitim imkanı sunulacaktır. Bu özel işbirliği sayesinde öğrencilerimizin hazırladığı ürünler Boğaziçi Üniversitesi'nin ve Modern Eğitim Koleji'nin prestijli etkinliklerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde sergilenecektir. Boğaziçi Üniversitesi'nin destekleriyle hazırlanan ürünler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplum yararına yönlendirilecek ve bu şekilde öğrencilerimiz moda dünyasında yer edinme şansı yakalayacaktır. Ayrıca bu ürünlerin kamu yararına satışı ve gelirlerin bağışlanması yoluyla; fayda sağlanacaktır Bu projede yer almak öğrencilerimize hem öğrenme fırsatı hem de sosyal sorumluluk bilinci kazandıracaktır. Boğaziçi Üniversitesi'nin Moda Tasarım alanındaki güçlü akademik kadrosu ve moda sektöründeki saygın konumu sayesinde öğrencilerimiz profesyonel düzeyde eğitim kazanacaktır. Aynı zamanda işbirliğimiz sayesinde öğrencilerimiz ünlü moda tasarımcılarından ilham alarak kendi yaratıcı potansiyellerini geliştirecekler” ifadelerini kullandı.

İstanbul Üniversitesi ile de işbirliği var

İstanbul Üniversitesi ile yapılan işbirliğinin ayrıntılarını da aktaran Gülel şöyle konuştu; “İstanbul Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü Başkanı olarak Prof. Dr. Muhammed Baştuğ ile anaokul ve ilkokulda erken okuma yazma alanında daha nitelikli eğitim verme ve ortaokulda modern eğitim okuma ve anlama çalışmalarının geliştirilmesi kapsamında eğitim danışmanı olarak anlaşmış bulunmaktayız. Kendisinin değerli uzmanlığı ve desteğiyle öğrencilerimizin okuma ve yazma deneyiminin güçlendirilmesi hedeflendirilmektedir. Baştuğ ile yaptığımız bu işbirliği eğitim kalitemizi artıracaktır.”

Çocuklarımızın eğilimlerini dikkate alıyoruz

Modern Eğitim Kurumları olarak önceliklerinin çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sunmak olduğunu vurgulayan Murat Gülel, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında MEK Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanlığı bünyesinde özel bir ekip oluşturulmuştur. Bu özel ekip müzik, sanat ve spor alanlarında öğrencilerimize yönelik kapsamlı testler uygulayarak öğrencilerimizin yatkın olduğu alanları tespit edecek ve bu alanlarda özel eğitimler sağlayacaktır. Çocuklarımızın sanatsal ve sportif faaliyetlerini de destekleyerek en üst seviyeye taşımayı hedeflemekteyiz. Bu sayede öğrencilerimiz uygulamalı dersler sayesinde kendi potansiyellerini keşfedecek ve yetenekleri doğrultusunda gelişim gösterecektir. Uygulamalı dersler programıyla çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine uygun eğitim alarak birçok alanda başarıya ulaşmalarını desteklemeyi amaçlıyoruz” dedi.

Öğrenciler dengeli bir gelişim gösterecek

Modern Eğitim Kurumları'nın verdiği psikolojik destek ve rehberlik alanlarındaki çalışmalardan da söz eden Murat Gülel, “Okulumuzda PDR Bölüm Başkanlığı bünyesinde özel bir birim oluşturulmuştur. Bu birim çocuklarımıza rehberlik hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik ekibimiz öğrencilerimizin gelişmlerini desteklemek için özenle çalışacak onların potansiyelini keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Öğrencilerimiz bireysel rehberlik seansları ve danışmanlıklar sayesinde kendilerini daha iyi tanıma fırsatı bulacak, kendilerini özgüvenli bireyler olarak geliştireceklerdir. PDR Bölüm Başkanlığı olarak her öğrencimizin bireysel ihtiyacını gözeterek her öğrencimizin bireylse ihtiyacını gözeterek onlara destek olacağız. Böylece öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra duygusal ve sosyal yönden de dengeli bir gelişim göstermelerini hedeflemekteyiz” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.