BEYSİVDER Beylikdüzü Belediye Başkan adaylarını bir araya getirdi

BEYSİVDER Beylikdüzü Belediye Başkan adaylarını bir araya getirdi
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği'nin (BEYSİVDER) düzenlediği programda, çok sayıdaki partinin Beylikdüzü Belediye Başkan adayları aynı çatı altında buluştu.

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Sivaslılar Derneği (BEYSİVDER)'nin düzenlemiş olduğu sahur programında oldukça özlenen görüntüler ortaya çıktı. BEYSİVDER, Beylikdüzü Sivas Kongre binasında vermiş olduğu sahurda, Beylikdüzü için Belediye Başkan adaylığını taliğ siyasetçileri bir araya getirerek aynı çatı altında buluşturdu.

7db3b4a8-e60a-4cee-89a0-6801b8436521.jpeg

Beylikdüzü'ne talip olan adaylar aynı sofrada buluştu

Düzenlenen sahur programından AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın, İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Erol Karapınar, Gelecek Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Nevzat Altıtok, BTP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Aksoy katıldı. Beylikdüzü'nün mevcut Belediye Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Murat Çalık ise rahatsızlığı sebebiyle sahur programına katılamadı.

2dda3b5c-17d3-4f11-a6ff-a1977d62ed3f.jpeg

Çok sayıdaki siyasi ismi bir araya getiren BEYSİVDER Derneği Başkanı Eyüp Günay yapmış olduğu açıklamasında; "Hiçbir zaman derneğimiz siyaset yapmadı. Siyasi partilerde görev alan meclis üyeliği ve benzeri görevlere talip olan derneğimizin üyesi birçok dostumuz ve hemşerimiz bulunmakta. Farklı siyasi partilerde olsalar da Beylikdüzü Sivaslılar Derneği çatısı altında hazırladığımız programlarda aynı sofraları birlikte paylaşıyoruz. Bu Beylikdüzü ve siyaset açısından çok kıymetli. Bu sahur vaktinde davetimizi kırmayarak programımıza katıldığınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sahur programının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.