Bora Balcıoğlu özel çocukları unutmadı

Bora Balcıoğlu özel çocukları unutmadı
CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, özel eğitim gören çocukların eğitmenleriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, bugün Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Özel Mesut Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Özel eğitim gereksinimli çocukların eğitmenleriyle buluşarak, onların sesine kulak verdiler.

Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve beraberindeki heyetle, Özel Mesut Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek özel eğitim gereksinimli çocuklar ve eğitmenleriyle bir araya geldi. Balcıoğlu ve ekibi, zihinsel, bedensel, işitsel, görme yetersizlikleri olan, down sendromlu, otizmli çocukların ve ailelerinin sorunlarını, onlarla en çok vakit geçiren eğitmenlerden dinleyerek, bu konuda kararlı adımlar atacağını belirtti.

114f5992-8bc6-4f3f-b8f6-92b56439e22f.jpeg

Özel Çocuklar ve Eğitmenleriyle Empatik Buluşma

Balcıoğlu, merkezdeki eğitmenlerle görüşerek, özel çocukların yaşadıkları zorlukları ve eğitim ihtiyaçlarını detaylıca ele aldı. "Silivri'de özel eğitime ihtiyaç duyan her çocuğumuz bu hakka erişecek" diyen Balcıoğlu, Silivri'deki özel çocuklar ve ailelerinin refahını artırmak için alanında uzman kişilerle çalışmalar yapıldığını belirtti. Ayrıca, şehirdeki dezavantajlı bireyler ve ailelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak için eğitmenlerin ve ailelerin görüşlerinin çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Dünya'ya Örnek Olacak Projeler

Balcıoğlu, "Özel çocuklarımız ve velilerimizin refahı bizim de refahımız" diyerek, özel çocuklara ve ailelerine yönelik hizmetlerin dünya standartlarına ulaşması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelerine ek olarak, kendilerinin de hazırladığı projeler olduğunu söyledi. Avrupa ve dünya fonlarından sağlanacak hibelerle, yerel yönetimlerin dezavantajlı bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için var olan fırsatlardan yararlanacağını belirtti ve Silivri'ye dünyaya örnek olacak merkezler açmayı hedeflediklerini ifade etti.

fd44528b-f2a1-452a-a209-7bea9b72abc2.jpeg

Bu ziyaret, Balcıoğlu ve ekibinin, Silivri'nin her kesimine ulaşma ve her sesi dinleme arzusunu gösteren duyarlı ve kapsayıcı bir yaklaşımın somut bir örneği olarak değerlendirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.