1 euro kaç TL? 26 Ocak 2024 güncel döviz kuru dolar, euro, gram ve çeyrek altın kaç lira oldu?

1 euro kaç TL? 26 Ocak 2024 güncel döviz kuru dolar, euro, gram ve çeyrek altın kaç lira oldu?
Dün döviz kurunda görülen hızlı yükselişin ardından birçok vatandaş dolar, euro ve altın fiyatlarını oldukça merak ediyor. Peki haftanın son iş gününde güncel döviz kuru ne kadar oldu?

Dün Merkez Bankası'nın faiz artırımı sonrasında piyasalarda hızlı yükseliş görülmeye başladı. Dolar, euro ve altındaki değişim sonrası gözler haftanın son iş gününe çevrildi. Peki 26 Ocak 2024 Cuma günü güncel döviz kurunda son durum ne oldu? Euro dün tarihi zirveyi görerek 33 TL'ye yükselmişti. Bugün euroda son durum ne olacak? Altındaki düşüş devam edecek mi? İşte güncel döviz kuru verileri..


1 euro kaç TL?

Dün euro tarihi zirveyi görerek yeni bir rekora imza attı. 33 TL'yi aşan euro bugün ne kadar olacak? Euro 26 Ocak 2024 Cuma günü %0.02 değer kazanarak güne başladı. Bugün ise euro alış fiyatı 32.84 TL, satış fiyatı 32.92 TL'den piyasalarda yerini alıyor.


1 dolar kaç TL?

Dolar dün günü 30.24 TL'den tamamlamıştı. Cuma günü alınan verilere göre dolar güne stabil olarak başladı. Dolar an itibarıyla alış fiyatı 30.23 TL, satış fiyatı ise 30.25 TL'den işlem görüyor.

dolar-altin-qfqg-cover-jpg.webp

Altındaki son durum nedir?

Dün Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararının ardından altında gözle görülür seviyede düşüş gerçekleşti. Bugün ise altın %0.35 değer kazanarak güne başlamış oldu.

Gram altın Cuma günü alış fiyatı 1962 TL, satış fiyatı 1963 TL'den piyasalarda yerini alıyor.

Çeyrek altın ise %0.79 değer kaybederek güne devam ediyor. An itibarıyla çeyrek altın alış fiyatı 3329 TL, satış fiyatı 3383 TL'den serbest piyasalarda yerini alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.