İnci Taneleri yayından kalkabilir!

İnci Taneleri yayından kalkabilir!
Pavyon sahneleriyle haftalardır konuşulan yeni dizi İnci Taneleri, dün akşam ilk bölümünün yayınlanmasının ardından bazı sahneleri tepkilere yol açtı.

İlk fragmanının yayınlanmasının ardından oldukça konuşulan ve ilk bölümü merakla beklenen yeni dizi İnci Taneleri, dün akşam seyircisiyle buluştu. İlk bölümüyle ekrana gelen İnci Taneleri, pavyon sahneleri ile oldukça tepki topladı.

İnci Taneleri dizisinde hikayenin Ankara'da geçmesi bazı vatandaşları rahatsız etmiş ve şehrin yanlış tanıtıldığı iddiasıyla RTÜK'e şikayet edilmeye başlandı. Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, bir gazeteye yaptığı konuşmasında RTÜK'e şikayet başvurusunda bulunduğunu ve dizinin yapımcısına dava açacağını ifade etti.

inci-taneleri-dizisi-yayindan-kaldirilabilir-ankara-seymenlerinden-rtuke-basvuru-ut48.webp

İnci Taneleri yayından kalkabilir!

Günlerdir İnci Taneleri dizisinin pavyon sahnelerinin konuşulması, dizinin başrol oyuncusu Hazal Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin giydiği kıyafetlerin alışveriş sitelerinde yok satması ve pavyon dansları kurslarının açılmaya başlamasına tepki gösteren Şerafettin Demir, bu gibi durumların başta kadın ve genç kızlara kötü örnek olduğunu, Ankara için utanç verici bir tablo oluşturduğuna dikkat çekti.

104956463-inci-taneleri-ekibi-ilk-bolumu-birlikte-izledi-2.jpg

Demir, Ankara'da pavyon kültürüyle övünülmemesi gerektiği ve başkentimiz için son derece utanç verici bir ayıbın olduğuna dikkat çekti. Ayrıca sözlerine "Ahlaki düşüklüğün, kadının aşağılanması ve sömürülmesi, mafyalaşmanın teşvik edildiği bir dizinin yayınlanmaması için kanuni haklarımızı arayacağım" diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.