Buğra Kavuncu'ya vatandaştan İmamoğlu sitemi "Biz siz varsınız diye oy vermiştik"

Buğra Kavuncu'ya vatandaştan İmamoğlu sitemi "Biz siz varsınız diye oy vermiştik"
İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmalarına hızla başladı. Bugün vatandaşlarla bir araya gelen Kavuncu'ya geçtiğimiz yerel seçimlerle ilgili esnafın eleştirileri gündem oldu.

31 Mart yerel seçimlerine 67 gün kala İstanbul için belirlenen adaylar sahalarda göreve başladı. Dün Meral Akşener tarafından İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Buğra Kavuncu, bugün Sahaflar Çarşısı'nda esnafla bir araya gelip sohbet etti.

"Biz İmamoğlu'na siz varsınız diye oy vermiştik"

Buğra Kavuncu, vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinlerken, bir vatandaşın geçtiğimiz seçimlerde Millet İttifakı'nın adayı olarak belirlenen ve şuan İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu ile ilgili eleştirisi sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Vatandaşlardan birinin Buğra Kavuncu'ya "Geçen seçimlerde siz varsınız diye biz İmamoğlu'na oy vermiştik. Yoksa biz aynı dünya görüşünde insanlar değiliz" sözlerini söylemesi Kavuncu'yu bir anda şaşkına çevirdi.

İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu'nun vatandaşın bu sözleri üzerine herhangi bir cevap verememesi ise gündem oldu. Birçok seçmenin ittifakın dağılması ile birlikteki belirsizliği ise sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.