Ünlü İnfluencer Kızılcık Şerbeti’ne konuk oluyor!

Ünlü İnfluencer Kızılcık Şerbeti’ne konuk oluyor!
Instagram’da ürettiği eğlenceli içeriklerle tanınan Meriç Keskin, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Kızılcık Şerbeti ilginç senaryosunun yanı sıra son günlerde konuk ettiği ünlü isimlerle de dikkat çekmeye devam ediyor. İlk olarak Farah Zeynep Abdullah’ın daha sonra süperstar Ajda Pekkan’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide bu kez bir sosyal medya ünlüsü rol alacak.

Kızılcık Şerbeti’nin 26 Ocak Cuma günü yayınlanacak 48. bölümünde Instagram’da 1 milyon takipçisi olan ve @merikkeskin kullanıcı adıyla tanınan Meriç Keskin yer alacak.

Meriç Keskin dizide Bahtiyat Memili’nin canlandırdığı Zülkar karakterinin arkadaşı Hamiyet rolüne hayat verecek. Hamiyet, Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde Zülkar’ın davetiyle Ünallar’ın evine konuk olacak.

gewii1ixqaatlr5.jpg

Gold Film ve Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti”nin senaryosunu Melis Civelek yazarken, yönetmenliğini ise Ketche yapıyor.

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de yeni bölümü ile ekranlarda oluyor.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.