Dilan ve Engin Polat'ın tutuklulukları hakkında son gelişme! Polatlar serbest mi bırakılacak?

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklulukları hakkında son gelişme! Polatlar serbest mi bırakılacak?
Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın bugün duruşması görüldü. Peki Polat çifti serbest mi kalacak?

İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde güzellik merkezi açarak lüks hayat yaşayan Dilan Polat, 05 Kasım 2024 tarihinde eşi Engin Polat, kardeşleri Sıla ve Can Doğu olmak üzere 12 kişinin tutuklanmasının üzerinden aylar geçti ve Polat çiftinin ilk duruşması bugün gerçekleşti.

dilan-engin-polat.webp

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma şüphesiyle şuanda cezaevinde tutuklulukları devam eden Dilan ve Engin Polat'ın bugün İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından duruşmaları gerçekleşti. MASAK tarafından 800'e yakın sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el konulması ile birlikte dava süreci ve güzellik salonu işleten isimlere ne olacağı tüm kamuoyu tarafından oldukça merak ediliyor.

Dilan ve Engin Polat hakkında suç işlemek suçuyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasını önlemek, suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak ve vergi kanununa muhalefet gibi suçlardan soruşturma başlatılmıştı.

dilan-polat-ve-engin-polatin-ifadeleri-ortaya-cikti-iste-aylik-gelirleri.webp

Bugün 12 tutuklu şüphelinin görüldüğü davada aylık tutukluluk durumları incelenmesi yapıldı. Savcılık, dosyayı inceleme yapılması için İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğine gönderdi.

Dilan ve Engin Polat'ın ifadeleri alındı

İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadeleri SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) yöntemiyle alındı. Polat çiftinin bugün görülen duruşmasının ardından tutukluluk durumlarının devam edilmesine mahkeme tarafından karar verildiği öğrenildi. Bir sonraki duruşmanın tarihi ise bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.