Bu müzede 50 yılın emeği var 

Bu müzede 50 yılın emeği var 
Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nin yılıkmasına tepkisini sürdüren müzenin  kurucusu Kenan Balcı, "Burada 50 yılın emeği, birikimi var. 50 yıldır hiç bir ücret talep etmeden ücretsiz bir şekilde hizmet verdik. Bize mühlet bile vermeden müzeyi yıktılar. Bu müze Kenan’ın değildir. Öğrencilerindir. Halkındır" dedi 

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Belediyesi tarafından bir kısmı yı-  kılan Türkiye Deniz Canlıları Mü- zesi'nin kurucusu Kenan Balcı, "Burada 50 yılın emeği, birikimi  var. 50 yıldır hiç bir ücret talep et- meden ücretsiz bir şekilde hizmet verdik. Bize mühlet bile vermeden müzeyi yıktılar. Bu müze Kenan’ın değildir. Öğrencilerindir. Halkındır. Kimseden bir talebimiz olma- mıştır. Biz bu müzeyi vatandaşlara armağan ettik. İmamoğlu müze- mizi yıktırdı. Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönem bize ver- diği sözleri tutmadı" şeklinde  konuştu. 


Bizim arazimizi kullandılar

Kendilerine tahsis edilen yerin be- lediye encümeni kararıyla verildi- ğini dile getiren müze kurucusu Balıkçı Kenan, "Anadolu Caddesi ve tretuvar bizim tapulu mülkü- müz. Biz yolu kapatma bahsi olunca Ekrem İmamoğlu bize, bizim belediyeden kiralamış oldu- ğumuz alanla tapulu malımız  olan Anadolu Caddesi’ni takas ederiz dedi. Biz sizden kira alma- yız. Sende yolu kapatma. Sen bizim yeri kullan bizde senin yerini kullanalım dedi. 7 senedir bizim arazimizi kullandılar. Ben bu alanı belediyenin ısrarı üzerine 12 sene önce kiraladım. Meclisten geçti. Encümen kararıyla verildi. Bizde Türkiye Deniz Canlıları Müze- si’nin bulunduğu yeri kullandık. Belediyede bizden kira almadı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.