Çatalca, İBB Kent Lokantasına kavuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin çeşitli yerlerine açılan Kent Lokantası'nın 13. şubesi Çatalca ilçesinde açıldı.

İstanbul'da korkunç boyutlara ulaşan artan kent yoksulluğuna karşın, dar gelirli, emekli ve öğrenci dostu olan İBB Kent Lokantası Çatalca'da 13. şubesini açtı. CHP Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; "Göreve geldiğimizde, İBB ile iş birliği yaparak ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Lokantamızı Çatalcamıza kazandıran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim." dedi. Güzel ve partililer çalışmalarını esnafı ve semt sakinlerini selamladıkları meşaleler altında yapılan yürüyüşle noktaladı.

img-20240327-wa0023.jpg

"Çatalca’ya hizmette Tam Yol İleri"

Çatalca'nın çok güzel olmasına sadece dört gün kaldı diyen Başkan adayı Güzel; "Çatalca’ya hizmette Tam Yol İleri diyerek çıktığımız bu yolda yönetimimizi hemşehrilerimizin coşkusuyla taçlandıracağız" şeklinde konuştu.

img-20240327-wa0026.jpg

Kent Lokantası açıldı

İkinci yüzyılın ilk ve Çatalcamızın tarihinin en çalışkan belediye yönetimi olmak için yola çıktıklarının altını çizen Erhan Güzel, artan yoksulluğa karşı Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarının 16 milyon İstanbulluya can suyu olan İBB Kent Lokantalarının Çatalca Şubesini açtıklarını vurguladı. Güzel "Emeği geçen herkese teşekkür eder, hemşehrilerimize İBB ile yapacağımız iş birliğinin ilçemizin sorunlarına çare olabileceğini de belirtmek isterim. 1 Nisan sabahına hemşehrilerimizi daha mutlu ve daha umutlu uyandıracağız. İyi dileklerini bizden esirgemeyen, bize her zaman güvenen hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

img-20240327-wa0025.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.