Kent Lokantalarına bir yenisi daha ekleniyor, Arnavutköy'de hizmete açılıyor

Kent Lokantalarına bir yenisi daha ekleniyor, Arnavutköy'de hizmete açılıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün uygun fiyatlarla yemek satışı yapılan Kent Lokantaları, Arnavutköy'de hizmete giriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kısa sürede hayata geçirilen Kent Lokantaları, en son Çatalca ilçesinde açılışının yapılmasının ardından bir başka ilçeye daha İBB Kent Lokantasının açılacağı müjdelendi.

İstanbul'un genelinde yaygınlaşması beklenen Kent Lokantasının 14. şubesi Arnavutköy ilçesinde açılıyor. Açılışı yapmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras'ın katılımıyla Arnavutköy Kent Lokantası hizmete girecek.

Arnavutköy Kent Lokantası ne zaman açılıyor?

Arnavutköy Kent Lokantası 28 Mart 2024 Perşembe (bugün) günü saat 19:00'da açılışı gerçekleştirilecek. Kent Lokantası'nda açılışın konuşmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras, vatandaşlar ile birlikte Arnavutköy Kent Lokantası'nda iftar yaparak hizmete açılacak.

Arnavutköy Kent Lokantası nerede, açık adresi neresi?

İBB tarafından açılışı yapılacak olan Arnavutköy Kent Lokantasının açık adresi vatandaşlar tarafından en çok merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Arnavutköy Kent Lokantası, Merkez mahallesi Demircan sokakta açılışı yapılacak. Arnavutköy Kapalı İspark Otoparkı ve 15 Temmuz Meydanı'nın karşısında Kent Lokantası hizmet verecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.