Çatalca'nın 'atom karınca'sı başkan Erhan Güzel: Bayramda gitmedik yer bırakmadı

Çatalca'nın 'atom karınca'sı başkan Erhan Güzel: Bayramda gitmedik yer bırakmadı
Başkan Güzel; Bayramın üç gününe protokol bayramlaşmaları, 10 Nisan Polis Günü ve İtfaiye teşkilatını da sığdırdı. Güzel 39 mahalleyi de baştan sona gezerek yurttaşlarla bayramlaştı. Çocuklar başta olmak üzere bayram anısı fotoğraflar çektirdi.

Çatalca'nın CHP'li başkanı Erhan Güzel, seçim döneminde sıklıkla ifade ettiği "En çalışkan belediye başkanı ben olacağım" sözünü ispatlarcasına Ramazan Arifesi'nde başladığı turlarını Ramazan Bayramı boyunca 39 mahalle de yurttaşlarla buluşarak sürdürdü.

2.jpg

Başkan Güzel, bunun yanı sıra Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Teşkilatı ile Devlet Hastanesi'ndeki bayramlaşmalara da katıldı. Güzel, Belediyenin bayramlaşma törenini de gerçekleştirdi..

3.jpg

Başkan Güzel doğup büyüdüğü, memleketi Elbasan Mahallesinde bayramlaşarak Ramazan Bayramı'na girdi. Güzel "Başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun" dedi

4.jpg

Polis Teşkilatı 179 yaşında

Cumhuriyet Meydanında Polis Teşkilatımızın 179. yaşı münasebetiyle düzenlenen lokma dağıtımına katılan ilçe Belediye Başkanı CHP'li Erhan Güzel "179 yılı deviren Emniyet Teşkilatımızı tebrik eder ve hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım." diye konuştu. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile beraber İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde ilçemizin güvenliğini sağlayan emniyet görevlileriyle de bayramlaşan Güzel polis Teşkilatının 179. yaşını kutladı ve "Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Osman Turhan olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım." dedi.

5.jpg

İtfaiye ziyareti

Kaymakam Sayın Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte İtfaiye Grup Amirliği ile bayramlaştı. Başkan Güzel ;" Başta ilçemizde görev alan amir ve erlerimizin olmak üzere ülkemizde görev alan tüm İtfaiye çalışanlarının mübarek Ramazan Bayramını kutlarım." şeklinde konuştu

Devlet Hastanesi

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte İlyas Çokay Çatalca Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı. Güzel "İlçede bulunan sağlık birimlerinin tam teşekküllü olması için çıktığımız bu yolda başta Başhekimimiz Op. Dr. Aydın Yıldız olmak üzere tüm sağlık emekçilerinin Ramazan Bayramı mübarek olsun." dedi.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.